Bàsquet Manacor. Gran sopar entre directiva i cos tècnic per acomiadar la temporada 23-24

9 julio 2024 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
Dimecres passat es va celebrar a La Salle un gran sopar entre els membres de la Junta Directiva del Club i el cos tècnic. Fou una gran vetllada per donar per finalitzada una temporada més.
Ara toca carregar piles i tornar en unes setmanes a tope per iniciar una il.lusionant nova temporada!
ARRIBA A MANACOR EL I CAMPUS TOP LEVEL , UN CAMPUS D’ALT RENDIMENT ESPORTIU
Del 5 al 9 d’agost el nostre Club ornganitza un campus d’alt nivell amb la col.laboració d’en Pau Galmés, entrenador del CB Manyanet les Corts. El CAMPUS TOP LEVEL comptarà amb la participació d’entrenadors i entrenadores de clubs d’alt nivell de Catalunya com el Femení Sant Adrià o el Joventut de Badalona. A més, LABORATORI22 serà l’encarregat de portar a terme la tasca de preparació física de tots els campistes.
És un campus obert per a jugadores i jugadores nascuts entre el 2014 i el 2008 i té un preu de 220 euros, amb descomptes per germans/es.
Un Campus únic a la nostra comarca i uns dels campus amb més nivell de les nostres illes. Una oportunitat formativa que serà de gran profit per a tots els jugadors i totes les jugadores participants.
Per a més informació i per tal de realitzar la inscripció podeu visitar les nostres xarxes socials de Facebook i d’Instagram, accedir al codi QR del cartell informatiu o enviar un whastapp al telèfon 669 858 296 (Toni).
PATXNGUES D’ESTIU A LA SALLE
Al llarg d’aquest mes de juliol el nostre club està organitzant patxangues a La Salle obertes a qualsevol persona que vulgui gaudir del nostre esport. Si seguiu les xarxes socials del Bàsquet Manacor podreu trobar la informació de dies i horaris.
Us hi esperam!
QUATRE ENTRENADORS DEL CLUB ASSISTEIXEN A UN CLÍNIC DE LUXE A PALMA
En Davib, n’Aina, n’Adrià i en Xisco varen assistir dijous passat al clínic organitzat pel CIDE a Palma. Un clínic amb uns ponents de luxe, en Paco Redondo, entrenador ajudant del Reial Madrid, en Nacho Juan, entrenador ajudant del Bayern de Munich i n’Òscar de Paula, entrenador del Granollers.
Una gran jornada d’aprenentatge i formació dels nostres entrenadors. Dedicar temps a la propia formació és dedicar temps a la millora dels nostres jugadors i jugadores, gràcies!

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com