CAP DE SETMANA HISTÒRIC PEL BÀSQUET MANACORÍ

30 mayo 2023 | Por Juanjo Machado | Categoria: Baloncesto

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Els dos equips mini de categoria especial es classifiquen pel Campionat de Balears

L’equip mini femení INNOVATEC SECURITY i l’equip mini masculí D5 SPORT SHOP varen aconseguir el passat cap de setmana el subcampionat de Mallorca de minibàsquet i la classificació pel Campionat de les Illes Balears.

El nostre mini femení va disputar el campionat de Mallorca a la pista de La Salle de Palma, l’Ugui Arena. El primer partit acabà en victòria davant el CB Pollença després d’un partit d’inici igualat a on les nostres nines competiren molt bé. En la segona jornada l’equip aconseguí la victòria davant les companyes del Ciutat d’Inca per vint-i-un punts de diferència mostrant un gran esperit de superació i un joc molt alegre i intens. En la jornada final, amb la disputa pel títol de campiones de Mallorca, l’equip competí al màxim contra les amfitriones, La Salle, però la superioritat física i un millor inici de les palmesanes impedí que les nostres nines poguessin aconseguir la victòria. Tot i la derrota, l’equip aconseguí un merescudíssim subcampionat en un torneig de gran nivell, aconseguint d’aquesta manera la fita de competir en el Campionat de Balears.

En categoria masculina, els nostres minis iniciaren el campionat amb una clara derrota davant l’amfitrió, el CB Pollença, equip que esdevindria campió de Mallorca. L’endemà, l’equip competí contra els companys de La Salle. En un partidàs de minibàsquet els nostres nins aconseguiren una espectacular victòria per 104 a 105 que els permetia seguir en la lluita pel títol. En la darrera jornada l’equip s’enfrontà al Sant Josep sabent que només valia la victòria per poder obtenir la classificació pel Campionat de Balears.  L’equip sortí amb massa nervis i els palmesans aconseguiren una gran avantatge al marcador però quan més difícil semblava tot, l’equip reaccionà i donà la volta al marcador i aconseguí la victòria i un gran subcampionat de Mallorca.

Des d’aquí donam l’enhorabona als dos equips i volem donar les gràcies a totes les persones que varen assistir a les graderies per tal de donar suport als nostres nins i nines!

Ara els nostres dos equips iniciaran el Campionat de Balears el proper 8 de juny a Son Servera i a Capdepera davant els millors equips de Menorca, Eivissa i Formentera. Molta sort i a disfrutar-ho al màxim!

DEL 26 AL 30 DE JUNY TORNA EL DIVEBÀSQUET I EL CAMPUS DE MILLORA TÈCNICA I TÀCTICA DEL CLUB BÀSQUET MANACOR

A partir del dilluns dia 26 de juny fins el divendres dia 30, el Club Bàsquet Manacor tornarà a organitzar el Diverbàsquet, per a nines i nins del 2019 al 2015, i el Campus de Millora Tècnica i Tàctica, per a nines i nins en edat premini ( 2013-2014), mini ( 2011-2012), infantil ( 2009-2010) i cadet (2007-2008).

En el Diverbàsquet, per a nines i nines d’educació infantil i primer i segon d’educació primària realitzarem jocs esportius i psicomotrius, activitats lúdiques i recreatives i també realitzarem una sessió diària d’anglès amb col.laboració amb l’acadèmia KIDS&US de Manacor.

En el Campus de Millora Tècnica i Tàctica realitzarem sessions per a la millora dels jugadors i jugadores així com també donarem cabuda a totes aquelles nines i tots aquelles nins que vulguin conèixer el nostre esport.

El Diverbàsquet i el Campus de Millora Tècnica i Tàctica es desenvoluparan de les 9:00 a les 14:00 al poliesportiu de La Salle de Manacor. Per tenir més informació podeu enviar whatsapp al 667025063 o un correu electrònic a basquetmanacor@gmail.com

GRAN DIADA FINAL DE BÀSQUET DE L’ESCOLETA BÀSQUET MANACOR-KIDS&US A SA POBLA

Els nins i les nines de la nostra escoleta varen gaudir dissabte passat de la cloenda organitzada pel Consell de Mallorca a Sa Pobla. Va ser un matí ben divertit per a tots els infants que varen disfrutar del bàsquet, de jocs i d’obsequis per tal de cel.lebrar el final d’una gran temporada.

PORTES OBERTES DEL CLUB BÀSQUET MANACOR DURANT ELS MESOS DE MAIG I DE JUNY

A partir d’aquest mes de maig i fins a finals de juny el nostre Club obre les seves portes a totes les nines, a tots els nins i a totes les famílies que vulguin conèixer 

el nostre esport i la nostra tasca educativa. Els nins i les nines nascuts a partir de l’any 2018 podeu venir a provar de manera totalment gratuïta. Per conèixer els horaris i dies podeu enviar un whatsapp al telèfon 667025063 o un correu electrònic a basquetmanacor@gmail.com

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com