Maria Gornès (CN CIUTADELLA) en el Mundial

13 agosto 2022 | Por Redacción | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela

Maria Gornès C.N.C.

LA REGATISTA D’ES NÀUTIC MARIA GORNÈS JA ÉS A VILAMOURA (PORTUGAL) PER COMPETIR I DONAR-HO TOT PER ESPANYA EN EL MUNDIAL JUVENIL ILCA4

La regatista del Club Nàutic Ciutadella Maria Gornès ja és des de divendres a Vilamoura (Portugal), a on a partir d’aquests pròxims dies participarà en el Mundial Juvenil Ilca4 que s’hi celebra allà. Després d’un estiu de concentracions i entrenaments intensos amb la selecció a Gornès li arriba el moment de xalar competint entre els millors del món.
Entre divendres i dissabte ha estat el moment de la paperassa i de les medicions a Vilamoura, abans de donar el sus al Mundial. I demà diumenge viurà Maria Gornès (CN Ciutadella) la cerimònia d’apertura i la desfilada de seleccions nacionals, abans de començar la competició dilluns dia 15 i que es perllongarà fins al pròxim dissabte dia 20 d’agost, una setmana complerta.
Maria Gornès ha viatjat a Vilamoura amb la màxima il·lusió i ganes de xalar, donar-ho tot i fer el seu millor paper possible, conscient del nivell espectacular que es trobarà en aquest Mundial Juvenil Ilca4 de Portugal.

 

 

 

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com