Trofeu Pro-Rigging Palma

15 febrero 2022 | Por Juanjo Machado | Categoria: Náutica, Otros Deportes, Vela

LA FLOTA D’OPTIMIST DEL CLUB NÀUTIC CIUTADELLA TORNA DEL TROFEU PRO-RIGGING DE PALMA AMB MOLT BONES VIBRACIONS DEL CARA AL PRÒXIM CAMPIONAT DE BALEARS DE CIUTADELLA

Molt bones sensacions per l’equip de regates optimist del Club Nàutic Ciutadella en el Trofeu Pro-Rigging a Palma de Mallorca, a on ha competit la representació CNC junt amb la flota balear per preparar el Campionat de Balear d’Optimist que es celebrarà a finals de mes a Ciutadella. Els representants del CN Ciutadella a la capital balear van ser Neus Soler, Sofia Calafat, Sasha Pons, Lluís Mascaró, Diego Spinardi, Bernat Soler, Toni Mesquida, Clara Mendoza i Joan Sosa.

Resultats diversos però amb molt de mèrit per els regatistes CN Ciutadella, molt complicat per els representants menorquins una regata amb quasi 130 representants en flota. Per tant, satisfacció i sentiment dels deures complerts a la tornada a Ciutadella.

Ja a nivell esportiu i classificatori, destacar la notable posició 26 de la classificació general absoluta de Toni Mesquida, qui a més acabava el 19 sub16. Molt prometedor de cara a protagonitzar un bon paper a l’Autonòmic que es viurà en el Moll de la Trona. A part també dels CNC, Sasha Pons acabava en la posició 8 sub 13 i general 40; Bernat Soler 59, Lluís Mascaró 69, Clara Mendoza 74, Joan Sosa 75, Neus Soler 92, Diego Spinardi 121 i Sofia Calafat 122.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com