FBTDF. XXIIª Tirada Festes de Fornalutx.

8 septiembre 2021 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Tir de fona

 

Tir de Passetja.

XXIIª Tirada Festes de Fornalutx.

Jaume Darder, Mar Cuesta i Biel Gomila, triomfadors a Sa Comuna de Fornalutx.

Jaume Darder (C.F. Mallorca), Mar Cuesta (C.F. Mallorca) i Biel Gomila (C.F. Sa Pobla), foren els triomfadors definitius de la XXIIª Tirada Festes de Fornalutx, darrera puntuable pel Campionat de Mallorca de Pedra, disputada dissabte passat, 4 de setembre, a partir de les cinc del capvespre al camp de tir de Sa Comuna, de Fornalutx, baix de la organització del C.C.D.S., amb el recolzament de la Federació Balear de Tir de Fona i el patrocini de l’Ajuntament de Fornalutx, a la que hi prengueren part un total 41 foners federats (29 homes, 6 dones i 6 nins), sobre les habituals distàncies de 30 i 45 passes els homes federats, i 10 i 15 metres les dones i els nins, fent-se 3 rondes de 5 pedres, 2 a distància curta i 1 a distància llarga per a cada una de les categories.

El capvespre esportiu, dins els meravellosos paratges de la Serra de Tramuntana, fou un dels més disputats dels darrers anys, amb puntuacions bastant altes dins les tres categories federades.

El lliurament de premis i records commemoratius, confeccionats especialment per a la prova pel Taller Ocupacional Estel Nou, de Sóller, va estar presidit pel president de la Junta Gestora de la F.B.T.F. Albert Comas, i el secretari de l’entitat organitzadora, Joan Oliver.

Classificacions.

Homes federats.
1.- Jaume Darder (C.F. Mallorca), 16 punts.
2.- Francesc Montiel ( C.F. Mallorca), 12
3.- Miquel Jaume (P.D.), 10.

Dones federades.
1.- Mar Cuesta (C.F. Mallorca), 17 punts
2.- Antònia Reynés (C.F. Sa Pobla), 11
3.- Margalida Santandreu (P.D.), 5

Nins federats.
1.- Biel Gomila (C.F. Sa Pobla), 8 punts
2.- Alexandre Luque (C.F. Son Servera), 4
3.- Xavier Tomàs (C.F. Llucmajor), 2

Vinent Tirada.

IV Trofeu Josep Sanchis, puntuable pel Campionat de Mallorca de Tir amb pilota, el dissabte, 18 de setembre, a les 18 hores, al Parc de Sa Riera.

Fotos: J. OLive

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com