Demà se celebra el Marnaton Formentera

17 mayo 2019 | Por Redacción | Categoria: Natación, Otros Deportes
Marnaton 2018

Marnaton 2018

El Consell de Formentera, a través de l’àrea d’Esports, informa que demà dissabte 18 de maig se celebra el 2n MARNATON Formentera (Marnaton eDreams FORMENTERA by Balearia). En total participaran en la prova, de dues distància, de 4km i 11km, uns 500 nedadors, gairebé 200 més que en la passada edició. La de 4km sortirà a les 10h i farà la  “Volta a Es Pas”, i la d’11 km, sortirà a partir de les 9.10h i farà la “Volta a l’illa d’Espalmador”. Les dues proves tenen la sortida i arribada a Ses Illetes. El públic pot anar a veure-lo a la zona des Ministre.

Raid Formentera

Marnaton 2018

Marnaton 2018

Ahir i avui se celebra el Raid Formentera, una prova de tres etapes amb recorreguts de fins a 17km, en que han participat 6 nedadors. Es tracta d’una exclusiva prova per etapes en la qual durant 2 dies, els equips formats per nedador i kayakista, han recorregut 3 trams, especialment triats segons el comunicat meteorològic, al voltant de l’illa amb distàncies que van dels 6.500 als 17.000 metres.

Aquest certamen esportiu forma part de la campanya de Descobreix Formentera al maig per atraure visitants en els extrems de la temporada i compta amb la col·laboració del Consell de Formentera. Així mateix forma part del circuit Marnaton edreams que té altres proves a Begur 9 de juny, Sant Feliu de Guíxols 29 de juny i Cadaqués 14 de setembre.

Igual que tots els esdeveniments esportius que s’organitzen des del Consell de Formentera té una part de conscienciació ecològica i es convida a tots els participants a col·laborar amb el projecte Save Posidònia Project. Així mateix l’organització vetllarà perquè l’esdeveniment no afecti mediambientalment l’entorn del Parc Natural de Ses Salines on es realitza.

Per a més informació podeu consultar la web: http://www.marnatonedreams.com/ca/home.html

 

Captura

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com