Resumen semanal Bàsquet Manacor

30 octubre 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

Les premini es diverteixen

Primer partit del premini femení Esprit

Primer partit de les nines del premini ESPRIT MANACOR amb les companyes de Montuïri. Un partit ple de diversió i emocions en què les nostres joves jugadores anaren millorant i progressant en el joc a mesura que passaven els minuts. Els entrenadors estam molt contents de la gran il·lusió que mostraren les nines i del seu esperit d’esforç i superació! Agraïm molt al Montuïri la invitació i els donam l’enhorabona per la gran tasca de les seves nines!

 

Cadet femení ÒPTICA ES CENTRE

Cb Colonya Pollença, 67- Bàsquet Manacor, 44

El partit va començar molt bé per a les manacorinesm que imposaven el seu ritme i eren superior en el joc. Però després del primer quart el Pollença va ser superior en actitud i competitivitat i van dominar la resta de partit. Cal quedar- se amb el bon inici t com a part més positiva i aprendre a augmentar al màxim el temps de concentració i esforç per poder competit durant 40 minuts. L’equip té potencial de millora i seguirem treballant de valent! Ànims i a seguir!

 

Mini femení Sonsònia Centre Auditiu

Bahía, 15 – B. Manacor, 66

Les minis van jugar un gran partit i van obtenir la victòria dins la pista del Bahía San Agustín en el seu primer partit de lliga. Malgrat les nombroses baixes per lesió les manacorines van  realitzar un bon partit gràcies a la participació de les companyes del mini B i de les preminis. Des d’aquí donam l’enhorabona a l’equip i esperam que en poc temps les nines lesionades es recuperin!

 

[FAG id=263457]

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com