Son Moix acollirà dissabte la tercera Fase de la Lliga Iberdrola de Gimnàstica Rítmica

24 octubre 2018 | Por Redacción | Categoria: Gimnasia Rítmica, Otros Deportes
Presentació 3a Fase Lliga Iberdrola Rítmica

Presentació 3a Fase Lliga Iberdrola Rítmica

136 gimnastes i 29 tècnics de dotze comunitats competiran a aquesta darrera jornada de la fase regular

 Susanna Moll: “Son Moix serà un espai de difusió de la gimnàstica rítmica, un escenari per a donar visibilitat a l’esforç de petites i grans esportistes gràcies a l’oportunitat que ens brinda aquest circuit nacional”

 Maria Bibiloni: “Comptarem amb la presència d’esportistes internacionals de rellevància com Ashram Linoy, Milena Baldassari, Aleksandra Semeneva, Alessia Russo, Camila Centofanti, María González o Laura Silva, junt a grans promeses de la gimnàstica rítmica espanyola”

 Palma, 17 d’abril de 2018. La tinenta de batle d’Educació i Esports, Susanna Moll; la presidenta de la Federació de Gimnàstica de les Illes Balears, Maria Bibiloni, i la directora tècnica de gimnàstica rítmica de la Federació Espanyola de Gimnàstica, Isabel Pagán, han presentat avui al saló de plens de Cort la tercera fase de la Lliga de Clubs Iberdrola de Gimnàstica Rítmica.

La competició, reconeguda pel programa Palmadona de dona i esport, és un esdeveniment gratuït i es durà a terme aquest dissabte a partir de les 10.30 hores al Palau Municipal d’Esport de Son Moix. A la pista es donaran cita 136 gimnastes i 29 tècnics que representaran a dotze comunitats autònomes.

Moll ha animat als ciutadans a assistir a les proves i ha destacat que “Son Moix serà un espai de difusió de la gimnàstica rítmica, un escenari per a donar visibilitat a l’esforç de petites i grans esportistes gràcies a l’oportunitat que ens brinda aquest circuit nacional”.

Bibiloni ha agraït el suport de la Federació Espanyola, de les institucions, dels clubs, de les gimnastes i dels pares i ha explicat que “comptarem amb la presència d’esportistes internacionals de rellevància com Ashram Linoy, Milena Baldassari, Aleksandra Semeneva, Alessia Russo, Camila Centofanti, María González o Laura Silva, junt a grans promeses de la gimnàstica rítmica espanyola”.

Aquesta jornada és la darrera de la fase regular on es determinaran els quinze equips que passaran a formar part de la primera divisió i els quinze que passaran a la segona divisió per a l’edició de 2019. Durant el mes de desembre es durà a terme la Fase Final, on es proclamarà el Club Campió de la Lliga Iberdrola 2019.

A l’acte de presentació també han assistit el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez; el gerent de la Fundació per a l’Esport Balear, Pep Abrines; la regidora del grup municipal Ciutadans, Patricia Conrado, tècnics i directius dels clubs participants, així com les esportistes mallorquines que competiran dissabte a Son Moix.

Vuit gimnastes mallorquines a la competició

 Dissabte, a les 11 hores, després de la desfilada d’inauguració, obrirà la competició el Club Sport Rítmic en el Grup A, que s’enfrontarà al seu «oponent» del grup B, Corzas Maspalomas de la CCAA de les Illes Canàries. Les representants d’aquest club són Jasmine Fernández de Peñaranda i Keyla Xuan de Juan. Amb elles participaran Maria Nelly Fernández Arco, del Club GR Marratxí Costa i Llobera i Leah Pasadas del Club Rítmica Nova.

Quant a l’altre equip balear, Gimnàstica Rítmica Consell, s’enfrontarà al Club Riba Roja, que pertany a la CCAA Valenciana. Les gimnastes que participen per Consell són Maria Xesca Mas, Rita Jaume, Miriam Balle i Alexandra Moody.

La Federació de Gimnàstica de les Illes Balears, organitzadora de l’esdeveniment amb tot el suport i col·laboració de la Reial Federació Espanyola de Gimnàstica, compta amb la col·laboració dels 4 clubs participants en aquesta lliga.  S’estan realitzant grans esforços perquè el mateix resulti ser un veritable èxit, que tot el públic balear pugui delectar d’aquestes grans gimnastes i que pugui repetir-se en un futur pròxim que Mallorca, i concretament al Palau Municipal d’Esports Son Moix, sigui novament seu per a albergar una nova competició d’aquestes característiques.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com