Resumen Semanal Bàsquet Manacor

22 octubre 2018 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto
.

.

Mini Masculí Tot Motor

Partit excel·lent dels minis a la pista del Porto Cristo just una setmana abans de l’inici del campionat de lliga. Esperam que les bones sensacions dels tres partits que han jugat durant la pretemporada es transmetin també als de lliga i que l’equip ofereixi un bon nivell de bàsquet.

Cadet Masculí Autocares Tramuntana

Bàsquet Manacor, 22 – Pollença, 73.

Partit amb un sol color, el de l’equip visitant. Moltes imprecisions, errades i precipitacions. L’esperit en volia, però ni les cames ni el cervell hi arribava. L’equip està en procés d’adaptació a la categoria i ha d’aprendre a jugar així com entrena, sigui quin sigui el rival. A seguir millorant.

Cadet Femení Òptica Es Centre

Bàsquet Manacor, 69 – Binissalem, 53

La igualtat al marcador va ser la tònica del partit, amb diferències que no superaven en cap cas els 5 punts. A la mitja part el B. Manacor dominava 25-24. Però al tercer quart les visitants van jugar millor i van dominar el marcador, amb un avantatge de 8 punts que es va mantenir fins als darrers 3 minuts (45-53). Però era el dia de reivindicar-se i mantenir-se dins partit, esperant una ‘baixada’ de les visitants. Un parcial de 8-0, amb bàsquet de na Pilar per dur el partit a la pròrroga, i un 16-0 al temps afegit, ha donat la primera victòria. Gran esperit de lluita i sacrifici, durant els 45 minuts de partit. De ben segur que elles en volen més , a seguir treballant perquè així sigui! Enhorabona!

Infantil Masculí Restaurant Es parc

Sant Francesc Llops, 58 – Bàsquet Manacor, 70

Els manacorins jugaren un partit amb un ritme, esforç i concentració més baix del que poden arribar a oferir. Tot i la victòria, l’equip ha de millorar l’actitud per tal de poder assolir els veritables objectius formatius de la temporada. Al llarg dels entrenaments setmanals l’equip treballa bé i això ha de servir per estar tranquils i plasmar-ho als partits, que tal i com és va veure ahir, els pocs conceptes aplicats, varen sortir.
Destacar que el Club d’Inca aprofità el partit per donar visibilitat al dia de la MASTOCITOSIS I PATOLOGIES MASTOCITÀRIES. Enhorabona per la iniciativa, l’esport ha de servir també per donar suport i ajudar en tots el àmbits en que sigui possible!

 002  004
 005  006

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com