A mantenir la bona dinàmica de resultats

25 enero 2018 | Por Redacción | Categoria: Fútbol Base
.

.

L’equip juvenil afronta aquest dissabte (17.00 hores) al Municipal de Ses Canaletes la possibilitat d’encadenar la seva quarta jornada consecutiva sense perdre. Davant tindrà a un dels conjunts que ocupen la part baixa de la classificació, el CE Mercadal de Nan Moll, que encara no coneix la victòria en aquesta competició.

L’equip de Moyano arriba a la cita després emportar-se els tres punts en el seu últim partit davant l’At. Villacarlos B (0-4), col·locant-se així amb 13 punts en la cinquena plaça. Els del tècnic basc només han caigut un cop com a locals en el que va de temporada i els de Moll per la seva banda encara no han vençut ni com a locals ni com a visitants en el que va de temporada.

El conjunt que dirigeix ​​Nan Moll es troba empatat a 1 punt amb l’equip que es troba en l’últim lloc, el Rtvo. Boscos. Un triomf dels nostres i depenent de resultats, podria derivar en un jornada enormement beneficiosa per als blaus, que els posi una mica més aprop en la lluita pel títol.

Tots dos equips es van enfrontar per ultima vegada en la categoria en la ja llunyana temporada 2014/2015 on els nostres van vèncer en els dos enfrontaments entre tots dos (0-2 i 5-0). La ultima victòria mercadalenca a Ses Canaletes es va produir en la temporada 2010/2011 per un contundent 0-3.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com