El X Ciutat de Palma de Ciclisme en Pista ret homenatge a Xavier Bonnin

17 enero 2018 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo, Otros Deportes
Presentació Ciutat de Palma

Presentació Ciutat de Palma

Uns 120 esportistes participaran a les proves de les diferents categories

 Moll: “El Ciutat de Palma homenatja al seu fundador, Xavier Bonnin, un referent i una persona molt estimada al món del ciclisme i de l’esport”

 Palma, 17 de gener de 2018. La regidora d’Educació i Esports, Susanna Moll, el president de la Federació de Ciclisme de les illes Balears, Fernando Gilet, i el president de la Penya Ciclista Establiments, Sebastià Muntaner, han presentat avui a Cort el X Trofeu Ciutat de Palma Xavier Bonnin de Ciclisme en Pista, que es durà a terme aquest diumenge, 21 de gener, a partir de les 9 hores, al velòdrom Palma Arena.

La prova, que ja celebra la primera dècada d’història, ret enguany homenatge al seu fundador, Xavier Bonnin, que va aconseguir posicionar el Ciutat de Palma en una de les competicions ciclistes més importants del calendari nacional i que va esser “un referent i una persona molt estimada al món del ciclisme i de l’esport”, ha destacat Susanna Moll.

Moll també ha agraït a l’organització la seva tasca i la seva implicació amb la promoció esportiva i ha animat a la ciutadania a assistir per a gaudir “d’una jornada de ciclisme en pista de primer nivell, on  es donaran cita esportistes destacats com el Campió del Món, Albert Torres i Campions d’Espanya com  Cati Rayó  i Alberto Muntaner”.

Durant la presentació s’ha projectat un vídeo amb la intervenció de Mar Bonnin, que ha dirigit unes paraules d’agraïment als organitzadors per posar el  nom del seu pare al Trofeu i perquè se li “reti un homenatge amb aquesta prova que ell va fundar”. En aquest sentit, Muntaner ha destacat que per decisió unànime de la directiva “a partir d’ara cada any el Ciutat de Palma durà el nom de Xavier Bonnin”.

Gilet ha agraït el suport de l’Ajuntament de Palma a un trofeu d’una modalitat  de la qual  “som terra de campions, una terra que té una pista molt arrelada a la nostra història”, ha assenyalat .

L’esdeveniment comptarà amb la participació d’uns 120 esportistes de tots els clubs de l’illa i clubs nacionals que participaran a les diferents categories. La selecció irlandesa es suma al Ciutat de Palma, un any més, per a rodar diumenge al Palma Arena.

Diumenge, a les 11.30h, es durà a terme un homenatge a Xavier Bonnin.

A l’acte també ha assistit el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Sergio Rodríguez.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com