La expedició menorquina acollida com a herois i heroines

1 julio 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Otros Deportes

CapturaEl conseller d’Esports i president d’IGA Menorca, Miquel Company, ha encapçalat la rebuda dels més de 140 esportistas que han arribat a Maó on els esperaven unes 400 persones

 

Com a herois i heroïnes. Així han rebut prop de 400 persones a la expedició de IGA Menorca que ha aterrat aquest dissabte a l’illa després de tancar la seva participació als Island Games de Gotland amb 20 medalles, 6 d’or, 6 de plata i 8 de bronze.

El presidente d’IGA Menorca, el també conseller d’Esports, Miquel Company, ha encapçalat el comitè de benvinguda improvisat a l’aeroport, on els i les esportistes han estat ovacionats en una rebuda molt emotiva. Familiars, amics i coneguts han omplert de gom a gom la terminal aeroportuària per donar la benvinguda a la delegació menorquina que va partir cap a l’illa sueca el passat divendres 23 de juny i que ha tornat aquest dissabte, després de viure intensament els jocs.

El moment més emotiu ha estat quan l’equip de bàsquet masculí ha esperat la sortida del femení formant-li un passadís en forma d’homenatge a les campiones del torneig i per tant medalla d’or. Quan ho han vist, altres esportistes s’han sumat a aquest gest que mostra la bona simfonia i el gran grup que s’ha format una vegada més a rel d’aquesta iniciativa en la que Menorca hi participa des de Rhodes 2007.

El conseller i president d’IGA Menorca, Miquel Company, s’ha mostrat molt satisfet pel paper de Menorca no només a nivell esportiu “sinó actuant com a embaixadors internacionals de la nostra illa davant milers der persones, el grup ha sabut assumir i executar el repte per deixar el nom de Menorca el més amunt i de la millor manera possible”.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com