COMUNICAT FEDERACIO DE PENYES MALLORQUINISTES

4 abril 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: 2ª División, comunicados, Fútbol

peñasPalma 4 d’abril de 2017

Davant diferentes movilitzacions i campanyes que de forma espontanea estan emergent com a mesura de protesta davant la gestio i situacio esportiva del club, i contestant als penyistes que en gran nombre ens han demanat un pronunciament, manifestam:

  1. La Federacio de Penyes , no tant sols respecte aquets movimentsespontanis, sino que se sent plenament solidaria amb ells.
  1. Ara be, des del moment que es un moviment popular i que responal sentir del ma||orquinisme, fa sabre a totes les penyes i penyistesque decideixin a nivell individual adherir-se o no a n’aquest acte reinvindicatiu.
  1. La Federacio de Penyes mai ha dubtat de la serietat i rigurositat dela nova propietat, seria una ofensa al sentit coml] negar que lasituacio esportiva denota una enorme deficiencia amb la gestio. Esaquest cas i fa molt que se’ns critica, no|tros no ens podempronunciar sobre quins jugadors s’havia d’haver fitxat o quin esl’entrenador ideal. No tenim ni legitimacio , ni capacitat per fer

d’ejecutiu.

  1. Sempre i en tot cas per La Federacio de Penyes i fins el darrerminut i sempre pensant amb el club centenari s’animara i se donarasuport a l’equip mentres hi hagi un ale d’esperanga.
  1. Aquest comunicat sera posat en coneixement de la presidencia idireccio general del club , a tots els mitjans de comunicacio, a totesles penyes i als socis mitjangant les xarxes socials.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com