Setmana Santa de futbol per al planter blau

15 febrero 2017 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol Base, Menorca
.

.

A la pedrera blavosa l’espera una Setmana Santa plena de compromisos que portaran als equips Benjamin i Aleví de segon i primer any respectivament a disputar diferents tornejos previstos per aquestes dates en els últims anys.

Els benjamins de segon any viatgeran a Salou, a la província de Tarragona, per disputar la Marenostrum Cup, un dels tornejos més importants de la regió on s’enfrontaran a equips vinguts de tots els continents per disputar uns partits que es concentren en unes instal·lacions de somni . La Mare Nostrum Cup disposa d’instal·lacions d’ús exclusiu com són a els 8 camps de futbol 11 convertibles a futbol 7 del Complex Esportiu Futbol Salou, a més de 6 camps més a Reus, 2 de Riudoms i a els de Vila-Seca , la Floresta Cusa La Granja i Bonavista. Un Autèntic luxe! En el cas dels 16 benjamins que es desplaceran fins a terres catalanes no és una cosa nova per a la majoria d’ells, que ja van estar l’any passat vivint una gran experiència i recordant aquesta sortida com una autèntica aventura.

1934605_597353600419661_3248655945043187347_nL’Aleví de primer any, per la seva banda, defensarà la samarreta blava sense moure’s de l’illa, on serà un dels equips que formaran part de la Mecup a la categoria U11. Els de Jaume Serra viuran la experiència d’enfrontar i intentar superar a equips de màxim nivell tant espanyols com internacionals, entre els quals figuren Arsenal FC, RCD Espanyol, At.de Madrid, Genk i la Inter Academy.

Els equips del nostre planter són ja un habitual d’aquest tipus de tornejos que mouen al voltant de la pilota a tota la família per passar una Setmana Santa dels més esportista.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com