CCE San Lluis Juvenil,Equipo con ambición y carácter

21 noviembre 2016 | Por Rafel Gelabert | Categoria: Fútbol, Juvenil
.

.

El conjunt Juvenil acaba la fase regular de la competició de Copa amb una bona victòria a Ses Canaletes després de superar el Dosa CF, 4-2. Els nois de Noval obtenen el tercer lloc de la fase regular i es mediran a l’Atletico Villacarlos B a les semifinals amb el factor camp en contra. Els luissers van realitzar un bon partit, deixant per més endavant el pensar en les semifinals i amb la clara intenció d’aconseguir els tres punts per tancar la competició amb una victòria que els de moral per a la ronda eliminatòria.


No obstant això, els de ponent es jugaven molt més que els blaus en aquesta trobada, ja que, encara que remotes, tenien alguna opció per acompanyar els nostres a la següent ronda. Els ciutadellencs van sortir buscant la porteria contrària i la van trobar als 15 segons, una situació mal defensada pels de Noval acaba amb el fort xut ras i ajustat a la base del pal d’Antonio que significava el 0-1 només començar. Aquest equip sempre demostra la seva ambició sense importar les circumstàncies, tot i el mal començament, volien treure els tres punts, però en els primers instants Antonio va haver d’emprar en algunes accions per defensar de manera reeixida la seva porteria.

A poc a poc l’equip d’Noval va pujar una mica el nivell, els locals van tenir algunes ocasions que no van poder finalitzar amb èxit. Ivan Pons va tornar a ficar l’equip en partit amb un xut des de la frontal a la sortida d’un córner que va sorprendre a Lazaro, 1-1 al minut 19. La veritat és que el partit va ser entretingut per a l’espectador durant els primers 45 minuts , amb tots dos equips cercant’se i sense imposar-se amb claredat al seu oponent en el centre del camp. El duel va tornar a animar-se en tan sols cinc minuts, pena màxima a favor dels de Jose Pons que executa Karim i Antonio deté, però el rebuig del meta lluiser va ser aprofitat pel mateix llançador per superar el porter local en el segon intent, 1-2 minut 23.

Noval va donar minuts als menys habituals, encara que l’equip nota poc aquest factor, el nivell mostrat per Quevedo i Fran en els minuts que van disputar van donar qualitat als seus. El debut d’Eric Vctori amb la samarreta lluissera va ser una altra de les novetats dels locals per a aquesta trobada, el nou jugador lluisser, va posar l’empat al 26 després d’aprofitar amb pilleria una errada del porter Lazaro que no va poder blocar una pilota que queia del cel . El gol de l’empat va donar més energia als locals que no podien desaprofitar l’oportunitat de donar una nova estocada al seu rival. A la mitja hora de joc, de nou una jugada de llibre del centre del camp blau va posar als de Noval en avantatge al marcador. Pilota a l’espai d’Eric per a l’arribada des enrere d’Adria Torres amb potència que davant l’aparició del meta Lazaro cedeix el baló a Quevedo que a plaer dóna la volta el partit a quinze minuts del descans. Amb mes intenció que perill, els visitants volien ficar-se en la lluita per la quarta plaça, però les notícies que arribaven des d’altres camps feien pràcticament impossible la seva classificació per a semifinals.

El segon temps, amb la quarta plaça decidida es va veure un Dosa CF que per orgull anava a pel partit, els nostres que volien anotar-se la victòria en aquest partit per arribar amb bon gust de boca a la trobada d’anada van poder sentenciar en un parell de carreres de Adria Torres que estava sent una molèstia per a la defensa ciutadellenca.

No va ser fins al minut 90 quan va arribar la sentència,  pilota que Torres acabar, amb una gran definició del davanter lluisser per tancar el partit i una fase regular on els de Noval han fet mèrits per arribar a semifinals.

Premi al seu gran treball, la ronda eliminatòria ha de ser per gaudi per als lluissers, però no volen quedar-se amb el que han aconseguit i busquen alguna cosa mes, per a això, pas a pas, preparar el partit d’anada davant el Atletico Villacarlos B és la propera estació, la següent queda lluny encara.

Fitxa de partit

CCE SANT LLUIS: Antoni, Ivan, Isma (Alexis), Benja, Kevin, Quimi, Damia, Eric (Fortuny), Adria Torres, Raul (Rolfi) i Fran (Joan Sintes)

DOSA CF: Lazaro, Orfila (Moises), Moreira (Bosch), Salord, Fullana, Fedelich (Jover), Gonzalez (Moreno), Mesquida (Lobato), Karim, Pallicer i Pons.

GOLS: 0-1 Min. 1 Pallicer, 1-1 Min. 19 Ivan Pons, 1-2 Min. 23 Karim, 2-2 Min. 26 Eric, 3-2 Min. 30 Raul Quevedo, 4-2 Min. 90 Adria Torres.

ÀRBITRE: Juan Gonzalez Segura

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com