La tinent de batlia d’Esports de l’Ajuntament de Palma participa a la presentació de la 8ª Lliga d’Aquatlons

29 junio 2015 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes
Presentació Aquatló

Presentació Aquatló

La tinent de batlia d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Palma, Susanna Moll, ha participat avui a la presentació de la 8ª Lliga Aquatlons El Corte Inglés – Premi Ciutat de Palma.

La Lliga d’Aquatlons espera acollir a 600 atletes adults i 300 infantils a les tres seus de la Badia de Palma (Portixol 05 juliol, Es Penyó-Ciutat Jardí 12 juliol y Can Pere Antoni 19 juliol).

Susanna Moll ha animat a infants i grans a participar activamente o com a públic i assegurat que “aquests esdeveniments fan de Palma una ciutat viva, activa i atractiva, una ciutat de la qual podem gaudir els ciutadans i també els visitants, i de la qual podem estar cada vegada més orgullosos”. Moll ha manifestat que “és un plaer per a l’Ajuntament de Palma col·laborar en aquesta 8a Lliga d’Aquatlons”, al temps que ha felicitat als organitzadors i als promotors d’aquesta aposta esportiva.

A la presentació també han assistit Antonio Sánchez, de El Corte Inglés, Germán Barraqueta, Gerent de l’Hospital Quirón Palmaplanas, Jaume Abraham de GVG Serveis i Abilio García, President de la FETRIB.

Les inscripcions podran realitzar-se a www.elitechip.net fins al divendres previ a cada prova.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com