Juanjo Ferrer, Vaig pitar el meu darrer partit com a àrbitre de Tercera Divisió

12 mayo 2015 | Por Redacción | Categoria: 3ª División, Fútbol
Despedida de Juanjo Ferrer

Despedida de Juanjo Ferrer

Ahir a Sóller vaig tancar una etapa de sa meva vida. Vaig pitar el meu darrer partit com a àrbitre de Tercera Divisió i el vaig fer molt ben acompanyat per els meus assistents, que també es retiren, els meus amics Andreu Aguiló i Tofol Cabanelles. Me vaig poder retirar allà a on volia, a Sóller, el meu poble d’adopció i del que estic enamorat per la seva bellessa, el seu bon tracte, la seva bona gent i perque tenen el millor equip i la millor afició del fútbol balear. Acompanyat en tot moment del meu fill Joan, solleric de naixament, acompanyat de sa meva familia i dels meus amics, que van venir de per tot.
Ahir va ser un día i un partit de sensacions rares, no vaig poder aficar me del tot al partit i per una banda volia que acabes aviat i tot anas bé i de l’altre que no acabes mai perque era el darrer. No he asumit ni assimilat tot el que va passar i que significa possar una cloenda a 20 anys arbitrant, 15 temporades a tercera divisió, més de 200 partits domés en aquesta categoria. Anecdotari es que al meu primer partit de tercera hi havia en Tomeu Reynes jugant al Ferrioler i al darrer hi tornava esser jugant al Sóller. Gràcies a tots el que heu passat per la meva vida esportiva en aquets 20 anys i moltes gràcies al CF Sóller encapçalat per sa seva presidenta, na Lluçia per tot el que van esforçarse perque ahir fos un día especial per jo. Gràcies al CD Manacor per portarse tant bé, sobre tot a David Garcia Mut, era dificil per ells donat ses circunstancies, esper veure-vos aviat alla on vos pertoca, a tercera. Gràcies amics i familia. Va ses inoblidable.
En tenir totes ses fotos penjare ses que me vaig fer amb els amics que van voler tenir un record amb jo des día d ahir.
Dedicat al meu mestre, amic, àrbitre don Bernat Cabrer, al qual hagues estat de ben segur ahir amb jo en tot moment, com sempre hi va ser.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com