VII JORNADES DE FORMACIÓ “EL CAMÍ DE LA FORMACIÓ A LA COMPETICIÓ”.

25 marzo 2015 | Por Redacción | Categoria: Campus, Celebraciones, Fútbol
.

.

La segona jornada de formació d’espot base va tenir lloc ahir horabaixa al Teatre de Capdepera. El director de l’escola d’entrenador de les Illes Balears i director de les seleccions balears en edat cadet, Pep Sansó, va ser l’encarregat de la ponència sobre el funcionament de les seleccions balears dins de la federació. Es va explicar la història de les seleccions de les Illes, la seva evolució amb els anys, la magnitud que ha agafat, tot el que hi ha al darrera de les seleccions i el treball que s’ha de realitzar perquè es pugui arribar a jugar un partit o tot un campionat estatal.

L’acte d’ahir el va obrir el batle de Capdepera, Rafel Fernández, qui va donar pas al ponent. Un cop acabada la intervenció de Sansó, va començar la taula redona en la qual participaren dos ex-mallorquinistes: Ivan Campo i Gustavo Siviero.

Ivan Campo a més de jugar amb el Mallorca va triomfar amb el Real Madrid amb qui guanyà diferents títols com Lliga Espanyola, Copa del Rei, Champions Lige i la Intercontinental. Una vegada deixat l’equip blanc continuà la seva carrera professional al Bolton d’Anglaterra. Per la seva part, Gustavo Siviero actualment és l’entrenador de l’At. Balear amb qui té l’objectiu de pujar a segona divisió.

Per finalitzar la jornada, el Director Insular d’Esports del Consell de Mallorca, Joan Antoni Ramonell, va fer la clausura de les VII jornades de formació.

Abans de començar la jornada de formació, al camp de futbol Es Figueral va tenir lloc un entrenament de les Seleccions Balears de Futbol de les categories cadet i juvenil. 22 nins sub-16 i 21 sub-18 entrenaren amb els seus seleccionadors i després realitzaren un partit de futbol.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com