VII Memorial Josep Nicolau. 11 d’abril de 2015 Lloret de Vistalegre

13 marzo 2015 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo
VII Memorial Josep Nicolau

VII Memorial Josep Nicolau

El VII Memorial Josep Nicolau és una cursa ciclista en ruta organitzada pel Club Ciclista Lloret de Vistalegre sota autorització de la Federació Balear de Ciclisme, que es disputarà a Lloret de Vistalegre el proper dissabte 11 d’abril de 2015. Es divideix en dues proves: La primera per a la 3r categoria de 32 quilòmetres i una segona per a les 1r-2n categoria de 98 quilòmetres.

Horari:

– Inscripció al Bar Es Pou: A partir de les 14:15.

– Cursa 3r categoria: 15:00 hores.

– Cursa 1r i 2n categoria: 16:15 hores.

Categories:

– 1r, 2n i 3r categoria (Júnior, SUB23, Elit, Master 30-40-50-60 i Fèmines).

Preu inscripció:

– Fèmines i Júnior: 6 euros (tarifa arbitral inclosa).

– Promoció, SUB-23, Èlit i Màsters: 12 euros (tarifa arbitral inclosa).

– With foreign UCI license: 18 euros.

Reglament: Reglament VII Memorial Josep Nicolau.

Recorregut: El Memorial Josep Nicolau presenta un recorregut atractiu per la comarca del Pla de Mallorca, que com a principal dificultat inclou la temible pujada a sa Llimonera en diverses ocasions. La ruta transcorre per carreteres secundàries en un excel·lent estat que mostren l’encant i paisatges d’una regió allunyada de la tradicional imatge turísita de Mallorca. Els recorreguts són els següents:

– Cursa de 3r categoria: 32 quilòmetres/2 voltes, desnivell acumulat de 235 metres aproximadament.

– Cursa de 1r i 2n categoria: 98 quilòmetres/6 voltes, desnivell acumulat de 750 metres aproximadament.

– Mapa del recorregut:

 

  • Voltes 1r, 3r i 5t:

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com