Interessant i inédit curs de Taijiquan al Fisics Ciutadella, amb el gran mestre Luciano Vida

13 febrero 2015 | Por Redacción | Categoria: Artes Marciales, Eventos, Otros Deportes
Maluciano

Maestro luciano

Aquest pròxim dissabte dia 21 de febrer el mestre Luciano Vida, representant a Espanya de la ITKA, escola a la que pertany l’ASSOCIACIÓ TAIJIQUAN WU WEI que te la seu central en el FISICS, impartirà un interessant curs de Tai Chi a les instal·lacions del FÍSICS CIUTADELLA. Serà en horari de matí (10-14 hores, ‘qi gong’-seqüència mare) i capvespre (17-21 hores, forma ‘lao jia yi lu’).
D’aquest inèdit curs de l’estil ‘chen’ tradicional el monitor del FÍSICS, Àngel Quevedo, ens en detalla aspectes importants:

La seqüencia Mare del Qi Gong ens explica la història del moviment Taiji, compost per 6 elements que són, Connexió,Expansió/contracció, Oscilació,Espiralitat, Acceleració de l’espiralitat i desplaçament de l’estructura a l’espai sobre un punt.
És necessari desenvolupar una nova consciència de moviment per la pràctica del Taijquan
YI-QI-LI; la intenció mou l’energia, aquesta mou el cos la seqüència de Taijiquan, una eina perquè el practicant pugui experimentar la seva capacitat de moure’s mitjançant els principis del Taijiquan,
aquests són relaxat, continu, elàstic, connectat, fermesa en el moviment l’equilibri entre la tensió i la suavitat.
La pràctica del Taijiquan ha de realitzar-se sempre de manera RELAXADA, NATURAL i OBERTA.
El Taijiquan és un art marcial amb un sistema de defensa molt eficaç i per desgràcia molt desconegut en la nostra societat.

CONTACTAR: 646609329-seibotenchi@yahoo.es

CARTELL TAIJIQUAN

CARTELL TAIJIQUAN

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com