CRÒNICA CADETS AT. MANACOR – SON SARDINA

24 noviembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base
AT. MANACOR - SON SARDINA

AT. MANACOR – SON SARDINA

Partit resol pels manacorins sense problemes, que sense fer un bon partit han demostrat la diferència de classificació. Inici amb estones de bon joc que s’ha posat de cara molt prest, amb el primer gol d’En Dani en una gran jugada. El segon gol arriba després d’una falta ben posada d’En Xisco, que sense tocar cap jugador, la pilota es fica dins la porteria contrària, i el tercer, de córner que Albert remata dins l’àrea petita.

El quart gol es crea amb la millor jugada del partit, després d’una possessió llarga, amb joc de bandes i molta fluidesa, Vanrell fa una gran centrada i Sergio remata de forma impecable al fons de la xarxa. Per tant, al descans 4-0.

La segona part ha estat més del mateix; domini local amb moltes ocasions que podien haver provocat un resultat, encara més ampli.

CLASSIFICACIÓ

FITXA DEL PARTIT


Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com