CCE SANT LLUIS , Resum futbolístic del cap de setmana

10 noviembre 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Sala
Resum futbolístic del cap de setmana.

Resum futbolístic del cap de setmana.

Tres victòries, un empat i quatre derrotes és el balanç d’aquest cap de setmana dels nostres equips del futbol base en les seves trobades que han disputat en aquesta jornada. Destaca també l’inici de temporada de Pre-Benjamins F6 i F5 que en aquest passat cap de setmana van posar a rodar les seves pilotes en els diferents Poliesportius de l’illa.

Foto CCE Sant Lluís

Foto CCE Sant Lluís

Els de categoria F5 ho van fer al Poliesportiu Municipal de Ses Canaletes que presentava una imatge espectacular a les grades amb l’ànim de pares i familiars als més petits de la casa en una Torneig amb uns tints clarament formatius, no hi ha classificació, en els que per a alguns d’ells era el primer partit oficial en la seva iniciada carrera futbolística. Les àguiles i els búfals, anomenats així els equips tant de F5 com de F6 a més de les cobres en aquesta última categoria, van aconseguir amb il·lusió, entusiasme van gaudir d’una jornada festiva que són les seves trobades. La innocència de les dues categories ensenya que el futbol no ha de ser de vegades més que això, futbol.

Ja en les categories F7, F8 i F11 nostres equips van disputar les seves trobades amb diferent sort per a cadascun d’ells. L’únic empat de la jornada el cullo el quadre Aleví B d’Albert Pons, que en la seva visita a Sant Carles per enfrontar-se a la UD Seislán va aconseguir un empat just i merescut en un partit trepidant. Es van avançar els lluisers per mitjà de Joan Pons en el minut 17 però l’alegria només va durar un minut als blaus, ja que després del gol visitant, els unionistes van aconseguir de nou anivellar el matx amb una diana d’August res més treure de centre . Tots dos tants van quedar reflectits en el marcador fins al xiulet final, repartint tots dos contendents un punt cadascun.

Les derrotes del cap de setmana van venir de la mà dels dos equips C, tant en categoria Aleví com Benjamí, més de la que cullo l’Aleví A en Villacarlos i la del Benjamí B a Ciutadella davant el Dosa CF.

Els de Rafa Gonzalez, van caure per 3-0 davant el Dosa CF, un rival que compta amb quatre victòries i una derrota en el seu haver a diferència dels lluisers que tan sols han conegut la victòria en una trobada. Els de Gonzalez, un equip en fase de construcció donada la gran quantitat de novetats que han patit, però que setmana a setmana va agafant un major nivell en el seu joc i també en la seva conjunció. Una fase que han de superar amb tranquil·litat, treball i cap fred per aconseguir millors resultats no competitius sinó a nivell d’aprenentatge com a grup i individualment.

L’Aleví A de Kike Berlinghieri caure derrotat també en la seva visita davant el Atlètico Villacarlos, un rival que li va superar en el marcador encara que no amb la diferència que mostra aquest. Els blaus segueixen competint davant tots els seus rivals amb diferent sort depenent de la setmana. Practicant un futbol de nivell i treballat estan avançant a passos de gegant. Dóna gust veure setmana rere setmana la personalitat que demostren tant a nivell col·lectiu com a nivell individual aquest grup de nois que en un futur no molt llunyà poden donar molt que parlar. Ara només toca seguir treballant conjuntament en aquesta categoria amb els seus companys de l’Aleví B perquè entre tots créixer com a equip de segon any que són.

Foto CCE Sant Lluís

Foto CCE Sant Lluís

Els equips C de categoria Aleví i Benjamí, actuaven com a locals aquest cap de setmana a l’annex de Ses Canaletes. Amb l’estrena de la matinal de dissabte per part del benjamí de Toyo davant un CE Mercadal B que es va dur la victòria de manera merescuda per un tant a cinc. L’adaptació a la categoria està sent com la de la resta d’anys pels seus companys que van donar el salt del Poliesportiu a l’Annex. A partir d’Nadal aquest canvi ja a estat assimilat pels nois que han primer adapartarse a les noves dimensions del terreny de joc així com també als nous conceptes que han d’aprendre en aquesta nova fase de la seva carrera futbolística. A partir d’aquesta base sòlida i clara, el camí ha de seguir fent-se amb la mateixa il·lusió que demostren fins a la data. La derrota és només una part més del camí formatiu d’aquest grup de nois.

Qui ho va tenir molt a prop però va caure en l’intent va ser l’Aleví C de Cecilio. Un gol de Josep Bosch per als visitants sobre la botzina va donar la victòria als ciuadelanos en un partit igualat i intens que va acabar decantant a favor dels visitants. Es van posar per davant els locals en el minut 35 amb un excel·lent gol de David Muñoz després d’una gran jugada col·lectiva entre Sergi Pons, Karlos i David que va acabar amb el tant d’aquest últim. Per la seva banda, el Penya Esportiva Ciutadella C, ho intento durant tot el partit aconseguint el fruit del seu treball amb els gols de Caules en el 42 i el ja esmentat de Josep Bosch al 59 que donava la remuntada i la victòria final als de Gabriel Pons.

Les alegries en forma de resultats del cap de setman van venir de la mà dels Benjamins A, Infantil i Cadet que van aconseguir doblegar els seus rivals no sense les dificultats lògiques d’un partit de futbol.

El quadre de Lluís Muñoz es presentava a la seva trobada amb la dificultat afegida de no comptar per a aquest partit amb cap porter. La tasca extraordinària tant d’Alex Lopez com d’Alvar Seguí és de destacar ja que van donar un pas endavant per “atrevir-se” a realitzar aquesta tasca per al seu equip. La victòria doncs per 2-3 en la seva visita a l’Annex de Sant Bartomeu té doble mèrit.

Qui no coneix encara un altre gust que el de la victòria és l’equip Infantil de Krankel que va doblegar el Penya Ciutadella Esportiva B per dos gols a deu en la trobada del dissabte al matí. Amb un equip renovat, barreja de joventut i experiència en la categoria, els de Krankel aconseguir vèncer el seu rival amb un futbol elaborat, vistós i efectiu. La diferència en aquesta fase de la competició ve marcada per la barreja d’aquests jugadors de primer i segon any de què disposen alguns equips, entre ells, el nostre. Ha de servir aquesta fase de Copa no només per aconseguir confiança i automatisme per a la segona fase sinó per créixer i veure que en el futbol no només és guanyar o perdre, sinó que també s’ha d’aprendre a jugar a futbol d’una manera que de vegades l’estrès de la competició fa que s’oblidi.

Ja per finalitzar aquest resum, la victòria de l’equip Cadet que va tancar el cap de setmana futbolsitico ahir diumenge. La seva victòria per 0-5 davant l’Atlètic Ciutadella és la segona consecutiva de l’equip de Felipe Gornés que l’omple de moral després de les derrotes en el primer tram de lliga. Els gols de Quimi, Isma, Adria i Eric, per partida doble aquest últim, van donar els tres punts en la seva visita a Sant Antoni. La base de la trobada van ser els primers 20 minuts on la rapidesa en la recuperació de pilota en tasques defensives i la velocitat en atac van donar als d’Gornés una diferència parcial de dos gols. Ja amb la lleugera avantatge en el marcador el partit es va tornar una mica més individual per part dels dos equips que tan sols en jugades a pilota parada demostraven una mica de conjunció.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com