PARTITS PRETEMPORADA JUVENIL NACIONAL.

5 agosto 2014 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Juvenil
C.E. FERRERIAS

L’equip juvenil nacional que esta preparant la temporada ja te el calendari de partits amistosos, será amb equips forts per arribar a tope a l’inici dia 6 de setembre.

El passat dijous dia 31 de juliol ja vam tenir el primer contra un bon equip el CE Mercadal, i l’equip va mostrar una molt bona cara, amb ordre, intensitat i carácter, aguantant molt bé durant tot el partit el resultat final 3 a 0, amb 2 gols en els darrers 10 minuts va ser una bona mostra tinguent davant un equip potent de 3ªdivisió.

Aquesta semana dimecres dia 6 d’agost a les 18 hores, Penya Juvenil Nacional – CE Ferreries, bona prova contra un rival de la nostra categoría.

Dissabte 9 d’agost, a Maó a les 19,30 hores, CD Menorca Juvenil Nacional – CE Ferreries.

Dimecres 13 d’agost a Ferreries, 19 hores, CE Ferreries – Penya Ciutadella juvenil nacional.

Dissabte 16 d’agost a Ciutadella a les 19 hores. Penya Ciutadella 3ªdivisió – CE Ferreries.

Dimarts 19 d’agost. Torneig Juvenil. A les 18.30. CE Ferreries – Dosa CF.
Dimecres 20 d’agost. Torneig Juvenil. 3er lloc o final.

Dijous i divendres 28 i 29 d’agost. Torneig Ciutat de Maó amb CD Menorca juvenil Nacional, CD Menorca b, Penya Ciutadella i CE Ferreries.

.

.

.

.

.

.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com