Els equips Papereria Puigverd i Restaurant Es Cruce segueixen imbatuts

16 diciembre 2013 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

PAPERERIA PUIGVERD 61 – CAPDEPERA 10

puigverd

L’equip Infantil Femení Papereria Puigverd suma el seu sisè triomf consecutiu amb una contundent victòria contra el Capdepera. Una primera part molt intensa en la que la bona defensa va fer robar moltes pilotes (28) va permetre anotar moltes cistelles en avantatge i en posicions clares. De fet a la mitja part ja s’havien repartit 22 assistències, arribant a tancar el marcador just abans del descans per 61 a 10.

Infantil femeni00Hem de destacar del partit el primer quart de Maria Obrador amb 6 punts i 7 assistències, el bon partit de Maria Miquel i de Poli, però sobre tot el complet partit de Maria Uguet que sumant en tots els aspectes del joc va acabar amb 71 de valoració.

Ara queda un mes fins al proper partit i, amb les festes per enmig, serà difícil mantenir un bon nivell d’entrenaments per afrontar la segona volta de la competició.

Jugaren: Marina 4, Maria M. 9, Poli 4, Sara 4, Miriam 4, Aina F. 6, Maria O. 12, Joana 4, Maria U. 32, Laura i Aina G. 8.

 

PUBLICIDAD MALLORCA 45 – RTE ES CRUCE 69

Després de fer un bon escalfament (tal vegada massa llarg per la nostra condició física) la sortida del primer quart va ser en tromba amb un parcial de 6 a 32 liderats per la velocitat de Llorenç i els rebots d’atac de Rafel, consolidat també amb una sòlida defensa. Està clar que aquest ritme no el podem mantenir els 40 minuts i no és que no ho intentem però la resta de partit va tenir una intensitat completament diferent, de fet es varen perdre el segon i el darrer quart de partit. Haurem d’aprendre a dossificar-nos un poc més si volem arribar amb més oxígen al final dels partits.

Rafel va fer un bon partit fins que la seva esquena va dir basta (12 rebots i 12 punts), Amengual i Mestre aportaren els punts.

Després de 8 jornades l’equip Rte Es Cruce segueix imbatut.

Jugaren: Llorenç 20, Pere 2, Nadal 3, Rafel 12, Mateu 10, Guillem 15, Ia, Perelló 7.

 

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com