LA PREVIA (JOSEP OLIVES)

2 noviembre 2013 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Testa Rossa

Jornada patrocinada per el Consell Insular de Menorca a l’hipòdrom de Maó

Després de que a l’hipòdrom maonès s’hagin disputat els Gran Premis de dos, tres i quatre anys patrocinats per el CIM, aquesta setmana totes les curses contaran amb el patrocini de Consell Insular de Menorca, totes les proves contaran amb la mateixa dotació econòmica i remarcar que els premis seran pagats al moment, després de cada carrera.
Obrira la jornada el premi Es Migjorn, una cursa que es presenta amb màxima igualtat, després dels resultats aconseguits per Vnabel Biniati i Ubekele, es presenten temibles, sense oblidar a Obolo Broline també amb moltes opcions de retrobar-se amb la victòria.
Vuit participants lluitaran per la victòria en la segona cursa del capvespre, O’meare VX, Turmenta i Alter Ego SB son els tres candidats amb mes possibilitats de aconseguir el triomf en el premi Sant Lluis.
El premi Alaior es presenta sense un candidat clar a la victòria, Usa Atac i Olympia di Jack que conten amb un bon nombre de sortida, podrien fer-se amb la victòria, Victoria Valley B i Uchandon tot i partir en el segon pilot, no s’han de descartar en la lluita per la victòria.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com