Bona actuació de la representació gabellina a l’EXTREME MAN de Fornells

25 septiembre 2013 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo

El passat diumenge 22 de setembre, els sis gabelllins Jeroni Galmés, Xisco Nebot, Xisco Sureda, Fernando Martinez, Albert Llull i Carlos Blanes  varen prendre part a la sortida de la triatló de llarga distància EXTREME MAN que se celebrà a Fornells (Menorca).

Tot era fosc quan els 650 participants varen arribar al punt de concentració de la sortida (devers les 6,30 de sa matinada). Varen comprovar que tot el material estigués en ordre (sabates, bicicleta…) i tot just quan el sol sortia, a les 7,30 del matí, es va donar la sortida, amb una temperatura “fresqueta”. Nedaren una distància de 1900m i seguidament varen fer 3 voltes en bicicleta a un circuit tancat per a completar una distància de 90 km. El vent bufava de nord i a cada volta augmentava la seva intensitat, cosa que va afegir més duresa al segment de ciclisme. Finalment i amb un sol de justícia, afrontaren els 21 Km de carrera a peu, a un circuit amb moltes pujades i baixades, amb la dificultat que això implica quan les forces ja minven. Tot i això, varen gaudir d’aquesta prova i tots el participants gabellins varen acabar.

Cal destacar en Jeroni Galmés, que recentment s’ha aficionat als triatlons i que amb un preparació meteórica va acabar com a primer triatleta gabellí, en la posició 133 i amb un temps de 5:02:34. En Xisco Nebot entrà tot seguit, ne la posición 140, amb un crono de 5:04:07. Finalment, en Carlos Blanes acabà a la posición 199, amb un temps de 5:15:12. N’Albert Llull, en Xisco Sureda i en Fernando Martinez, que participaren en la modalitat d’equips, acabaren amb un crono de 4:54:48 a la posició 24 de 60 equips.
També cal destacar la presència d’en Michel Heijman, n’Ely Paez i na Laura Galmés, que van ser una part molt importatn de l’expedició i varen animar moltíssim els nostres atletes, donant-los aquest punt extra necessari per no decaure. Els resultats han estat bons (tots han quedat per damunt de la meitat) i l’experència ha estat inoblidable. Ara toca recuperar-se i preparar el següent repte.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: capvermell.org

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com