Miquel Vich nou campió d’Europa d’amateurs del trot a la República Txeca

13 agosto 2012 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Trote
Miquel Vich

El Club d’Amateurs i Propietaris del Trot, vol informar que, Miquel Vich, representant nacional del trot amateur a l’europeu disputat aquest cap de setmana a la República Txeca, acabà com a campió, d’un grup de 14 participants, després d’haver disputat quatre de les set curses puntuables.

El campionat, corregut a l’hipòdrom de Slusovice de la República Txeca, es va disputar sobre un pista d’herba. Un terreny en que Miquel Vich va aconseguir la quarta plaça a la primera cursa amb el cavall Dom Perignon. Així hi tot, el representant mallorquí es va desfer amb un millor resultat a la seva segona cursa, finalitzant en primer lloc amb Siesta Misi, mentre que a la tercera fou segon amb Lera de Ba.

La darrera cursa era la que havia de proclamar el campió, en una prova a la que arribaven Miquel Vich, el Txec David Cabala i l’alemany,Peter Platzer, amb posibilitat d’aconseguir el campionat. La sort va recaure al representant mallorquí, ja que va aconseguir la victoria amb el cavall Lanzelot

El campionat, que fou guanyat per Miquel Vich amb 38 punts, va estar acompanyat al podi per representant Txec , David Cabala i per l’holandés Willem Brouwer.

 

El Club d’Amateurs també vol comunicar que Miquel Vich arribarà avui dilluns dia 12, a l’aeroport de Palma a les 20’30 hores.

Foto: Miquel Vich, a l’Hipòdrom de Slusovice.

 

Club d’Amateurs i Propietaris

Santi Roig

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com