Camisetes per Tony Salas, Sion Rotger i Miquel Vadell

10 julio 2012 | Por Redacción | Categoria: 2ª División B, comunicados, Fútbol

La federació de penyes va fer entrega de la camiseta Ramones ATB a una sèrie de persones vinculades al llarg de molts d’anys a l’Atlètic Balears.
Cadascú d’ells amb ocupacions molt diverses dins del club però amb una gran importància i vinculació.
Es tracta per un costat de Tony Salas Ferragut, directiu de la fundació Atlètic Balears i pare del vicepresident del club Tomeu Salas. Una persona entanyable que és estimat per tots aquells que el coneixen.
També s’ha volgut tenir en compte la feina que fa Sion Rotger, tant com a delegat de la secció de veterans del club com igualment a l’àrea de manteniment de l’Estadi Balear.
El darrer en aquesta ocasió homenatjat per les penyes ha estat Miquel Vadell, actual president de l’associació Procampo i ex jugador del club.
Només du 1 any al capdavant de procampo, però s’està fent feina amb molta serietat i responsabilitat.
A tots ells, moltes gràcies per tot el que feis pel nostre club i també per la federació dins dels vostres àmbits i responsabilitats.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com