Primera Jornada Bàsquet Escolar

2 diciembre 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

El passat dissabte dia 19 de novembre es dugué a terme la primera jornada de bàsquet escolar de la temporada. Enguany a l’Escola de Bàsquet Felanitx hi ha novetats:

– A part de l’escola de Joan Capó i de Sant Alfons, enguany comptam amb nins i nines de l’escola de s’Algar de Portocolom i del C.P. Migjorn de Cas Concos

– Aquest any també comptam amb una nova categoria, la preiniciació per a que els nostres nins i nines de 3, 4 i 5 anys ja puguin començar a jugar a bàsquet.

Aquest any formam una gran família, ja que l’EBF està formada per més de 130 nins i nines i 18 monitors/es

PRE-INICIACIÓ

Enguany és el primer any que tenim aquesta categoria, està formada per jugadors i jugadores de 3,4 i 5 anys que amb molta d’il·lusió descobreixen de ben petits aquest esport de la cistella que tant ens agrada!!


Als nins i nines de Sant Alfons els entrena na Neus Guardiola, fent una molt bona feina. S’ha de dir que a aquest equip hi ha el jugador més petit de tota l’escoleta, en Mateu Julià, fill del veterà Mateu Julià que encara està en actiu jugant a l’equip d’empreses del Club Joan Capó.

Pel que fa al partit hem de dir que ho van fer molt bé, aconseguirem botar la pilota, cosa molt difícil a aquesta categoria, de fet, ho vam fer molt millor que l’equip contrari, vam aconseguir un grapat de cistelles, el marcador quedà amb empat, però amb gust de victòria.

 

Jugaren: Alan N., Xisco N., Mateu J., Xavier N. (4p), Francesc S., Toni M., Joan O., Salvador P. (10 p), Wendy D. i Miquel.


Els més petitons de Joan Capó són entrenats per n’Aina i na Francina, dues nines que fan molt bona feina i que a final d’any segur que hauran deixat la seva emprenta a aquests joves jugadors i jugadores.

Va ser un molt bon partit per part dels blau-cel, mentre pareixia que els santanyiners jugaven a rubgy, els nostres aconseguien botar la pilota per anar cap a cistella, i de fet estaren molt encertats, ja que aconseguiren fer 12 cistelles, cosa realment complicada!

Hi havia una gran afició a les grades, i no era per menys, veure’ls jugar va ser tot un gust!!

Jugaren: Toni N. (2p), Pau O. (8p), Arnau R., Javier D., José Joaquín S. (2p), Diego M., Rafel R., CristinaV. (8p), Miquel G. (2p), Jaume M., Irene F. (2p)

INICIACIÓ


Aquest any l’escola de S’Algar de Portocolom ha passat a formar part de l’escola de bàsquet Felanitx, l’entrenadora d’aquest equip d’iniciació és na Joana Vaquer “Raulla” i ha aconseguit fer un grup de 15 nins i nines.

Aquest fou el primer partit per aquests jugadors i jugadores, i ho feren força bé, començaren perdent el primer quart 2 a 8 però aconseguiren remontar acabant el partit amb empat a 12 amb un Xavier Mestre molt inspirat en atac.

Jugaren: Brais M., Miquel G., Rafel B., Irene F., Pau M., Xavier M. (10p), Ani R., Elisa R., Nerea E., Luciana F. (2p), Kimi C. i Maria O.


SANT ALFONS 22 – BADIA 10

Aquest equip entrenat pel grup d’entrenadors Goiet, Tià Roig, Joan Aznar i Josep Nicolau té un grapat de jugadors de segon any i una bona part de jugadors de primer any.

Al descans amb un marcador de 12 a 6 ja tenien la victòria embastada, però així i tot aconseguiren fer un quart quart molt bò anotant 8 punts per tan sols dos dels ciutadans.

Jugaren: Joan Ll. (6p), Blai V., Javier C., Friedrich H., Biel N., Àngels O., Tomeu S. (4p), Santi A. (2p), Neus P., Pere S., Alberto L., Jaume L. (2p), Mª Isabel A. (2p) i Mª Jesús J. (6p)

 


Aquest nombrós grup d’iniciació és entrenat per mare i fill, n’Isa i Juanma, dos bons jugadors que de ben segur faran una gran feina com a entrenadors. És un grup que té moltes incorporacions noves que de ben segur aviat estaran al nivell dels de segon any.

Fou un partit molt emocionant i igualat que es va decidir al final, llàstima del segon quart on no aconseguirem cap cistella i els llucmajorers en van fer 3.

Jugaren: Núria A.,  Athenea M., Ainhora M., Marc R., Marco S., Roser M., Andrea P. (10 p), Albert D., Marc H. (4p), Joel R. (4p), Per Joan R., Enric T. i  Paula H.

 

BENJAMÍ


A la primera jornada ja ens vam trobar amb el primer partit on s’enfrontaven dos equips de l’escola de bàsquet felanitx.

Enguany, i per primera vegada, l’escola de cas concos, el C.P.Migjorn, té un equip de bàsquet, de fet podríem dir que tot un èxit d’equip, ja que està format per 18 jugadors i jugadores, que de la mà de Jaume Maimó, jove però expert entrenador, de segur que aprendran i disfrutaran molt aquesta temporada.

L’equip de Sant Alfons està format per jugadors que fa anys que juguen, entrenats pel quartet Goiet, Tià Roig, Joan Aznar i Josep Nicolau, segur que continuarà amb la bona feina començada l’any anterior, aprendre bàsquet amb una rialla a la boca.

Pel que fa al partit, àmplia victòria dels de Sant Alfons, que deixaren pal·lès la seva experiència acabant el primer quart 24 a 0. Tot i això, dir que els del C.P. Migjorn reaccionaren i un cop deixats els nirvis del primer parti aconseguiren cistelles als tres quarts que quedaven i aconseguiren baixar el ritme anotador dels de Sant Alfons, encaixant només 14 i 12 punts al darrers dos quarts.

Jugaren amb Sant Alfons: Maria V. (12p), Aina V. (2p), Miquel Àngel A. (10p),. Pere O., Jaume B. (6p), Joan N. (14p), Caterina del Mar B., Pere Antoni B. (10p), Paula A. (2p), Lluís S. (14p), Tià A. (6p), Joan T. (2p) i Aina G.

Jugaren amb C.P. Migjorn: Aina C., Miquela S., Maria del Mar B., Noa C. (6p), Caterina G., Guillem B. (4p), Rafel R. (4p), Miquel R., Maria del Mar M., Núria V. i Aina B.


Els nins i nines de tercer de l’escola de Joan Capó són qui formen aquest equip, dirigit per dues entrenadores veteranes de l’EBF, na Maribel i na Cati López. Aquest és un grup que tot i ser tots de primer any segur que faran un molt bon paper, ja que la majoria fa anys que juguen i amb l’experiència i bones maneres de les entrenadores aconseguiran bons resultats.

De fet, aquest partit en fou una mostra, guanyaren sense passar pena realitzant un molt bon partit, tot i que la defensa dels contraris fou una mica dura, aconseguiren un bon grapat de bones jugades que acabaren en cistella.

Jugaren: Joan M. (8p), Pere Joan R. , Maria B., Àngels H., Carmen M. (2p), Andreu B. (6p), Maria S., Andrea P. (10p), Marc H., Gemma Maria R. (4p) i Guillem L. (6p)

JOAN CAPÓ A 76 – SANTANYÍ 9

Aquest equip està format per jugadors i jugadores de 4t, tot són de jugadors de segon any i estan dirigits per en Rafel Bover, que tot i ser la seva primera temporada com a entrenador té una àmplia experiència com a entrenador, i en Tià, un jove amb molta il·luusió ensenyat per Joan Pons, per tant un bon tàndem per posar-se al davant d’aquest equip que promet…

I així ho demostraren, juanyaren el seu primer partit amb un marcador d’escàndol, feren un primer temps molt complet, quedant 22 a 2, i després seguiren fent feina tant en atac com en defensa fins acabar amb un contundent 76 a 9

Jugaren: Maria G. (2p), Antònia Maria N., Francesc Xavier V. (18p), Nerea G. (2p), Maria O. (6p), David M. (18p), Pere M. (8p), Núria O.(8p), Miquel O. (4p), Andreu S., Bàrbara F. (2p) i Rafel Juan B. (8p)

Vos recordam a tots que la propera jornada serà dia 17 de desembre a Campos, vos hi esperam a tots!!!

Fuente: clubjoancapo.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com