EL SUBCAMPIÓ MUNDIAL DE SUPERSPORT, DAVID SALOM, VISITA «LA MIRADA» DE DIMECRES

26 octubre 2011 | Por Redacción | Categoria: 1ª División, Fútbol

El subcampió mundial de Supersport 2011, David Salom, serà entrevistat dimecres, 26 d’octubre, al programa “La mirada”, espai informatiu d’IB3 Televisió presentat per Marc Cornet.

El pilot mallorquí de Kawasaki es va proclamar subcampió del Mundial de Supersport al circuit portuguès de Portimao (Portugal), fet que avala la bona temporada que ha tengut. A més, de cara al 2012, compta amb un excel·lent panorama en els circuits internacionals.

Els tertulians de “La mirada” de dimecres seran Josep Bagur i Andreu Manresa, que aportaran la seva opinió respecte a l’actualitat informativa del dia.I es tendrà la informació més completa de El Temps i un avanç de les notícies del matí que es podran veure posteriorment a l’IB3 Notícies Migdia.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com