ALEVINS F-7. 1er any. FERRE ATC 9 – SPORTING MAHONÉS 1.

15 octubre 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

Els alevins de primer any han començat fent un gran partit avui mati a casa contra l’Sporting Mahonés ja que han guanyat per un clar 9 a 1, en un partit que desde el primer quart ja hem vist que erem molt superiors.
Els al.lots han disfrutat avui dins el camp jugant un bon fútbol que ha trencat una vegada darrera l’altra la defensa maonesa, a mes hem de destacar amb la intensitat que han jugat durant tot es partit en que han lluitat cada pilota i creat infinitat d’ocasions, mentre que en defensa no hem passat molts d’apuros i les poques que ens han creat les hem contingut molt be.
Els golejadors han estat: David Marrades 4, Daniel Esbert 2, Pau Torrent, Adriá Vidal i Pere Allés.
ENHORABONA A TOT L’EQUIP PER AQUESTA VICTORIA JA QUE TOTS HEU FET UN GRAN PARTIT, SEGUIU JUGANT AIXI AMB AQUESTES GANES.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com