Desconvocada la vaga dels futbolistes

25 agosto 2011 | Por Redacción | Categoria: 1ª División, Fútbol
Luis Rubiales i Jesús Díaz, president i vicepresident dels futbolistes, en arribar a la seu de la Lliga. Foto: Efe.

La Liga de Fútbol Profesional (LFP) i l’Associació de Futbolistes Espanyols (AFE) han arribat avui a un acord que desbloqueja la vaga de jugadors i permet la disputa de la segona jornada del campionat. La patronal dels clubs i el sindicat de futbolistes van assolir avui el principi d’acord a la seu de la Lliga, on van fer la seva setena reunió en una setmana.

L’anunci oficial es farà després de la firma de l’acord en una roda de premsa conjunta a la seu de la LFP. L’AFE havia convocat una vaga per a les dues primeres jornades de Lliga a fi de reivindicar, entre altres coses, que els clubs abonin els deutes pendents amb els jugadors, que ascendeixen 50 milions d’euros i afecta al voltant de 200 futbolistes.

L’atur va impedir l’obertura del campionat el passat cap de setmana en Primera i Segona. La segona jornada de Primera es desenvoluparà els dies 27, 28 i 29, mentre la de Segunda tindrà partits el 26, el 27 i el 28.

Informa: Deporte Balear fuente:   D.balears.cat

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com