Pep Coll, Coordinador del Cide (Futbol de Ca Nostra)

27 julio 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

 

Cide Palma

El nou coordinador del Cide, Pep Coll, que ja fa mesos que treballa per posar ordre al club, comentà que està molt content de poder tenir un entrenador de la categoria i l’experiència de Joan Garau i que és la millor basa que podien aconseguir per a l’equip de Divisió d’Honor. “Parlam d’un home molt preparat, perquè la nostra entitat necessita un tècnic tan gran com ell”, afegí Coll.

Cide (II)
Quant al futbol base, el coordinador declarà que passa un moment ben difícil i el que fan en aquests moments és molta de feina per evitar problemes. La causa que el futbol base del club estigui tan desestructurat és que n’han canviat la direcció esportiva cada any, cosa que provoca que no es mantingui un mateix projecte ni es consolidi res, i això és el que vol arreglar Coll. L’objectiu és ben clar: la formació dels jugadors sense pressió de competició, perquè l’important és aconseguir una disciplina adient i aprengui allò més bàsic. Ara bé, en categories superiors, com ara en infantils, cercaran més competitivitat, perquè els futbolistes ja tenen més experiència.

LV (Diaribalears)

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com