Comença el torneig de futbol 7

22 junio 2011 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Fútbol Base

El Camp den Maiol acull de d’ahir vespre una nova edició del torneig de futbol 7. Un total de 22 equips es disputaran el títol durant un campionat que es preveu que s’allargui fins a la segona meitat del mes de juliol.

Els equips s’han distribuït en diferents categories: Tres equips jugaran en alevins, tres en infantil/cadet i la resta ho farà en categoria sènior.

Els alevins i infantils/cadets jugaran un torneig en la modalitat de lligueta a vàries voltes. Posteriorment, els dos primers classificats s’enfrontaran a la gran final.

En la categoria sènior, els equips han estat distribuïts en grups de quatre. S’enfrontaran en una lligueta a una única volta i, tot seguit, el campionat es decidirà a les eliminatòries directes.

Els partits de les categories aleví i infantil/cadet es juguen a partir de les 18 o les 19 hores del capvespre. En canvi, els sèniors jugaran sempre a partir de les 20 hores de la nit.

Dos anys després

El torneig de futbol 7 s’ha recuperat aquest estiu després de dos anys sense celebrar-se. L’Associació Clubs de Futbol de Sóller ha assumit enguany les tasques d’organització de la competició.

Durant les dues darreres temporades el torneig no es va poder jugar degut a les obres de reforma que han afectat el Camp den Maiol, consistent en el cobriment de la tribuna, la substitució de les torres d’enllumenat i la col.locació d’una nova gespa artificial sobre el terreny de joc.

Informa: Deporte Balear  fuente: saveu.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com