BERNAT MOLL, GUANYADOR DE LA “III DISTINCIO BIEL FRONTERA”

26 mayo 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, otros deportes minoritarios, Tir de fona

Es va disputar el Campionat de Balears Escolar, amb laparticipació de foners del Club Foners Sa Pobla, Col·legi Francesc de Borja Moll dePalma, Col·legi Bartomeu Ordines de Consell i del I.E.S. Son Pacs de Palma, ques’havien classificat en el Campionat de Mallorca de dia 7 de maig. En aquesta ocasió no hi ha haver participació de escolars de Menorca i Eivissa.

En categoria “nins” fou brillant guanyador y nou campió de Mallorca en Mateu Mercer, del Col·legi Francesc de Borja Moll de S’Arenal.

En categoria “joves” fou Martín Prado del Col.legi F.B. Moll, qui va aconseguir el titol d’una forma molt brillant, acumulant 27 punts en 20 intents, amb 11 dianes: ¡un vertader espectacle!

Un jurat composat per directius i jutges de la FBTF va atorgar la “III Distinció Biel Frontera” instituïda en memòria del fundador del esport del tir de fona i President Honorari de la FBTF.

En Biel Frontera va intentar sempre que els nins que tiraven amb fona ho fessin amb molt bon estil, de forma ortodoxa, independentment del seu encert. El guardó es lliurarà el mes d’octubre en el acte de lliurament de premis de la Lliga

Balear de Clubs.

 

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com