FINALS BALEARS DE VOLEIBOL

17 abril 2011 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, Voley

 FINALS BALEARS DE VOLEIBOL

Fusteria Alzina, Cas Sagristà i Sant Josep Obrer, campions de Balears de Voleibol en Edat Escolar

Els clubs mallorquins s’han endut el triomf a les categories cadet masculí, cadet femení i infantil femení

Fusteria Alzina i Cas Sagristà, d’Artà, a les categories cadet masculí i cadet femení, i Sant Josep Obrer de Palma, a la d’infantil femení, s’han proclamat aquest migdia campions de Balears de Voleibol en Edat Escolar en imposar-se a les categories respectives. La competició s’ha dut a terme des de divendres pel sistema de lligueta en els pavellons Joan Pau II i Sa Blanca Dona, d’Eivissa. En total, deu equips han competit a les Finals Balears en Edat Escolar de Voleibol. En el cas de l’infantil femení, el delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, ha fet el lliurament dels trofeus als equips participants i de les polseres que simbolitzen els valors associats a l’esport, com ara el joc net, la solidaritat o el companyerisme.

Les Finals Balears de Voleibol en Edat Escolar se sumen a la llarga llista de competicions que duran el cap de setmana se celebren a Eivissa i Formentera. Així, mentre Eivissa ha acollit les competicions de Voleibol, Handbol, Bàdminton, Tennis taula i Vela, Formentera va ser l’escenari ahir dissabte de la competició de Judo. En total, gairebé 700 esportistes per a sis disciplines distintes.

S’ha de recordar que Eivissa i Formentera tornaran a estar en el punt de mira de l’Esport Escolar el cap de setmana del 6 al 8 de maig, amb la disputa del Campionat d’Espanya per Seleccions Autonòmiques de Gimnàstica Rítmica i Judo.

En conjunt, les Finals Balears de l’Esport per a l’Edat Escolar 2011 mobilitzen més de 1.900 esportistes en 16 diferents modalitats. La Delegació de la Presidència per a l’Esport aposta per l’organització i desenvolupament d’aquestes finals, ja que la pràctica esportiva és una eina social necessària per subratllar valors com ara el joc net, la solidaritat, l’esforç i la capacitat de treball en equip, entre altres.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com