Crònica minis masculí Bons Acabats, grup especial.

21 enero 2011 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

Mini Masculí Especial Bons Acabats 94 – Pollença 34

Gran partit el dels nostres minis, a pesar de la diferencia al marcador el partit no fou fàcil sinó que el varem lluitar fins al final davant un rival que no ens regalà res.

El partit va començar molt be per els nostres interessos amb un primer quart bastant bo en atac, 17 punts, però amb regals defensius que ens costaren encaixar 8 punts. El segon quart va seguir la mateixa tònica amb un 23 – 9 que deixava les coses al seu lloc però que no ens deixava bon gust perquè seguirem regalant cistelles. Al tercer quart va ser on imposarem la nostra defensa, deixant els rivals amb 0 punts i casi sense opcions per llançar, en atac seguíem al nostre ritme amb 14 punts.

A partir del descans els rivals enduriren el joc i ens va costar mes atacar amb claredat. El quart quart va ser molt igualat amb un 10-10 i el quint també però al final es decantà a favor nostre 10 – 7. Al darrer quart varem sortir disposats a tancar acta i un gran parcial de 10 – 0 amb una defensa asfixiant ho va deixar clar.

Cal donar l’enhorabona a tots els nins perquè varen fer un partit molt complet i perquè ens hem col·locat amb 2 partits guanyats per començar la competició que ens donarà molta confiança per seguir fent feina.

A destacar:

– Varem realitzar, un altre cop, un partit amb molts de punts on casi tothom va anotar.

– En grans moments del partit l’equip evidencià que de cada pic es coneixen mes els que no jugaven junts antes i es va realitzar un joc en equip molt vistos.

– Destacar en la parcel·la de les estadístiques al nostre particular “Big Three”: Joan Ferran amb 16 rebots, 11 pilotes robades i 19 punts; Joan Leon amb 15 rebots i 28 punts; i Jaume Manresa amb 8 rebots, 12 faltes rebudes i 16 punts. També cal destacar l’aportació a aquest partit den Hamza amb 8 rebots i 14 punts.

A millorar:

– Hem de seguir polint conceptes en defensa perquè encara no aconseguim una colocació defensiva correcte.

– La concentració ha de ser sempre alta ja que sinó regalam molts de punts que en partits com ahir no es noten però que en arribar rivals mes forts ens poden costar partits.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com