Senyor des Bosc guanya el Criterium dels 4 anys, Gran Premi El Corte Inglés

14 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Otros Deportes, otros deportes minoritarios, Trote

El rècord de la prova, en mans de Magistral el 2007amb 1’15”3, no fou batut, ja que el guanyador ha creuat la línia de meta amb un temps d’1’16”4

El Criterium dels 4 anys, Gran Premi El Corte Inglés, ha estat guanyat per Senyor des Bosc, menat per Guillem Andreu, amb un temps de 1’16”4, lluny del rècord de la prova que estava en possessió de Magistral amb un temps de 1’15”3, registre assolit el 2007. Senyor des Bos entrà per davant de Sybila de Kor, amb Joan A. Riera, i Siurell, pilotat per Antoni Frontera, ambdós amb igual registre que el guanyador. Antoni Sànchez, en representació del grup El Corte Inglés i Antoni Nadal, president de l’Institut de l’Esport Hípic de Mallorca, han fet entrega del trofeu al guanyador. La cursa, sobre una distància de 2.200 metres estava dotada amb 3.000 euros. A més, la firma comercial patrocinadora d’aquest gran premi ha organitzat un sorteig pels aficionats assistents mitjançant el qual s’entregaran diversos obsequis als boletos agraciats.

FOTOS: IEHM.
[nggallery id=513 emplate=caption]

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com