Crònica de les infantils’98

1 noviembre 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

DE CAP A PEUS 48 – LA SALLE 68

Segon partit i segona derrota contra l’equip que segurament serà el més fort de tota la temporada. Des del primer minut les contràries demostraren el seu joc, i encara que intentéssim aturar-les, res ens sortia bé. Varem començar el partit molt lentes en defenses i indecises en atac, el que va provocar un marcador de 7 a 25 que posava el partit molt costa per amunt. Però una vegada més les nostres jugadores varen lluitar pel partit i gràcies a un bon joc d’equip aconseguirem guanyar la lluita davall de cistella aconseguint molts de rebots ofensius que ens permeteren segones i terceres oportunitats, arribàvem al descans amb només 7 punts de diferència.

En el tercer quart la igualtat va ser màxima, encara que les felanitxeres aconseguíssim disminuir a 4 punts les diferències en el marcador, les contràries reaccionaven i tornaven a augmentar la diferència, acabàrem el quart amb un marcador 41 a 48. El darrer quart va ser un voler i no poder, la falta de decisió per entrar a cistella va limitar molt el nostre nombre de tirs i amb això les nostres opcions a fer cistella. Per contra les contràries arribaven amb facilitat i el seu percentatge en tir va ser molt bo. En el darrer segon de partit un triple anul·lat injustament a na Silvia va deixar el marcador amb una derrota de 20 punts però amb un bon gust pel treball demostrat per totes les jugadores.

Jugaren: Laura 4 punts, Gema, Maria 8 punts, Cata 5 punts, Júlia, Andrea 6 punts, Ana, Cater, Silvia 11 rebots i 10 punts, Montse 2 punts i Magda amb 19 rebots i 13 punts.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com