Recepció oficial a la nedadora Lorena Homar

26 agosto 2010 | Por Redacción | Categoria: Juegos Paralímpicos, Natación, Otros Deportes

El delegat de la Presidència per a l’Esport, Diego González, ha rebut a la nedadora mallorquina de la selecció espanyola de natació Lorena Homar, que als Campionats del Món de Natació Paralímpica, celebrats a Eindhoven, ha aconseguit la medalla de bronze en 200 metres estils.

El delegat ha felicitat a la nedadora en nom del Govern de les Illes Balears i de tota la família de l’Esport, al temps que li ha manifestat tot el seu suport i admiració a una esportista que ha demostrat que amb esforç, i molt de treball es poden aconseguir fites tan importants com aquesta .

Homar, que entrena al centre de tecnificació de natació per a discapacitats de l’Escola Balear de l’Esport, s’ha mostrat molt satisfeta i ha assegurat que aquesta medalla era un somni complert.

A la recepció, també hi han assistit el director de l’Escola Balear de l’Esport, Joan Pericàs; el director tècnic del programa de natació paralímpica de l’EBE, Antoni Pomar, el responsable de l’àrea d’Esport i Discapacitat de la Delegació Xavi Torres i Elena Gómez, responsable de l’Àrea d’Esport i Dona de la Delegació.

(See attached file: Recepció Lorena Homar 1.jpg)(See attached file:
Recepció Lorena Homar 2.jpg)(See attached file: Recepció Lorena Homar
3.jpg)


Delegació de la Presidència per a l’Esport

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com