L’afició li posa un excel·ent

23 junio 2010 | Por Redacción | Categoria: Baloncesto

La majoria dels enquestats ho tenen clar. La temporada del Menorca Bàsquet de Paco Olmos mereix la màxima qualificació, després d’assolir l’ascens. Pujar a l’ACB mereix un excel·lent.

El 56% dels participants en l’enquesta oberta de menorcabasquet.com qualifica la temporada del Menorca Bàsquet com excel·lent. Els aficionats exposen d’aquesta manera la seva satisfacció per la gran temporada que ha realitzat el conjunt balear en la campanya 2009-2010, en què s’ha aconseguit assolir l’anhelat retorn a l’ACB.

De la resta de participants en l’enquesta, el 32% qualifica la temporada de notable, només el 10% li dóna un aprovat i els que la qualifiquen com una temporada de suspens es queden en un paupèrrim 2% dels vots.

D’altra banda aquesta enquesta deixa entreveure l’orgull que senten els seguidors del Menorca Bàsquet cap seu club. Així doncs, s’espera comptar amb el màxim suport de l’afició en els partits del venidor projecte en ACB durant la temporada 2010-2011.

Amb aquesta excel·lent qualificació el club vol omplir el pavelló la propera temporada i comptar amb el suport de tots els seus seguidors per tal de cobrir els seus objectius en la millor competició d’Europa.

La afición le pone un sobresaliente

La mayoría de los encuestados lo tienen claro. La temporada del Menorca Bàsquet de Paco Olmos merece la máxima calificación, después de alcanzar el ascenso. Subir a la ACB merece un excelente

El 56%de los participantes en la encuesta abierta de menorcabasquet.com califica la temporada del Menorca Básquet como sobresaliente. Los aficionados exponen de esta manera su satisfacción por la gran temporada que ha realizado el conjunto balear en la campaña 2009-2010, en la que se ha logrado alcanzar el ansiado retorno a la ACB.

Del resto de participantes en la encuesta, el 32% califica la temporada de notable, sólo el 10% le da un aprobado y los que la califican como una temporada de suspenso se quedan en un paupérrimo 2% de los votos.

Por otra parte esta encuesta deja entrever el orgullo que sienten los seguidores del Menorca Básquet hacia su club. Así pues, se espera contar con el máximo apoyo de la afición en los partidos del venidero proyecto en ACB durante la temporada 2010-2011.

Con esta sobresaliente calificación el club quiere llenar el pabellón la próxima temporada y contar con el soporte de todos sus seguidores para así cubrir sus objetivos en la mejor competición de Europa.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com