FBT, Reunions Europeïtzació

23 marzo 2010 | Por Redacción | Categoria: otros deportes minoritarios, Trote

Apreciat company, apreciada companya:

Donades la polèmica que està aixecant la proposta d’Europeïtzació i les falses informacions i interessos que s’estàn publicant en els mitjans d’informació es faran dues reunions informatives per tal de donar a conèixer els termes de la proposta a tots els interessats.

Aquestes reunions es duran a terme:

El dimarts 23 a les 20:00 a la Sala Vip de l’hipòdrom Son Pardo.
El dimecres 24 a les 20:00 al restaurant de l’hipòdrom de Manacor.

Esperam l’assistència de tots aquells que no acabin d’entendre la proposta.

Atentament,

La junta directiva

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com