Crònica de la setmana 08/01/2010

10 enero 2010 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

JNA: Uadis 47 – Parcafè 71

2AUMB: Hostal Nadal 64 – Unicmall 45

JUNIOR MASCULÍ A

Uadis 47 – Parcafè 71

Primer partit de l’any i primera victòria de forma clara davant un equip de l’escola del Sant Josep de ciutat.

Un cop començada la segona volta els juniors de Felanitx pareix que desperten amb dues clares victòries davant equips directes, evidenciant una millora defensiva. Aquest dissabte tot i començar de forma freda, l’equip s’entonà de mica en mica i tot i dominà el marcador els primers 20 minuts no fou fins a l’inici del tercer quart on un canvi d’intensitat defensiva va provocà un parcial de 0-15 a favor del Parcafè. Aquesta millora es va veure refrendada en el darrer quart amb un parcial d’11-27.

Destacam els 2 jugadors veterans de l’equip, en Miquel Rigo amb 22 punts i en Miquel Joan Sacares amb 16 punts i 16 rebots. A continuació les estadístiques:

Lliga 09/01/2010 Uadis 47-Parcafè 71 (1)

SEGONA AUTONÒMICA MASCULINA

Hostal Nadal 64 – Unicmall 45

Primera derrota de l’any i de la temporada, davant un equip que va saber jugar als felanitxers i que poc a poc s’endugué una victòria massa abultada (basada en la segona meitat) tot i això  l’equip de l’Unicmall va poder conservar el “basquetaveraig”.

Hem de dir que el partit es disputà a Soller un divendres a vespre, que començà en retard, (damunt les 9.45)  amb un fred que pelava on haguérem de canviar de pavelló ja que en el nou (son Angelats) hi havia goteres. Constà molt posar-se les piules als dos equips, basta veure el parcial de primer quart 10-11. Fou a partir del descans on els sollerics dominaren .

Consideram que la clau fou en la defensa sollerica, provocant nombroses pilotes perdudes i en el nul rebot ofensiu felanitxers (només 1 rebot).

Les estadístiques venen a continuació:

Lliga 08/01/2010 Hostal Nadal 64-Unicmall 45 (1)


Compartir/Salvar

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: Club Joan Capó

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com