IV CURSA POPULAR DE L’ESTENDARD 2009

21 diciembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Atletismo, Otros Deportes

IV edició de la Cursa Estendard

Enguany s’esperen més d’un miler de participants en la quarta edició de la cursa popular de l’estendard 2009

Palma, 21 de desembre.- El regidor de Joventut i Esports de l’Ajuntament de Palma, Baldomero Oliver, i el Director de Relacions Institucionals de Sa Nostra, Bernardí Seguí han presentat, avui dematí, la quarta edició de la Cursa Popular de l’Estendard que forma part del programa de festes de l’estendard que organitza l’Ajuntament de Palma.

“L’Institut Municipal de l’esport organitza el proper 27 de desembre una cursa popular oberta per a tots i totes, grans i petits, experts o principiants que commemora l’entrada del Rei Jaume I a la ciutat de Palma”, ha explicat el regidor. “Per la seva condició de cursa popular, és una brillant oportunitat per fer esport en família”, ha afegit.

La sortida tendrà lloc el diumenge 27 de desembre a l’ONO estadi a les 12h. S’ha dissenyat un recorregut de més de 4.100 metres i que durà als corredors fins als peus de l’estàtua de Jaume I a la Plaça d’Espanya.

Els més petits de les cases podran gaudir de la cursa de l’Estendard, ja que a les 12.30h a la Plaça Santa Pagesa de Palma es donarà la sortida a la cursa infantil. És important recordar que els menors de 10 anys hauran d’anar acompanyats per un adult.

Les inscripcions, estaran obertes fins dissabte dia 26 de desembre a les 14h a través de la pàgina web www.elitechip.es, o fins el dia 22 de desembre a les instal·lacions esportives de Germans Escalas i Son Hugo i les tendes esportives Intersesport, Correcaminos i Bimont. Cal recordar que la inscripció i participació a la Cursa és gratuïta.

La retirada de dorsals està prevista el mateix dia 27 de desembre a partir de les 10h a l’ONO Estadi.

El lliurament de trofeus serà a partir de les 13h en la plaça d’Espanya al primer classificat masculí i femení d’adults i infants. A més, se sortejaran, entre els participants  30 xecs per descanviar en material esportius

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com