JUVENILS LLIGA NACIONAL. FERRE 1 – ESPANYA LLUCMAJOR 0.

13 diciembre 2009 | Por Redacción | Categoria: FútbolEls juvenils de lliga nacional han tornat a aconseguir una altra victoria, d’aquesta manera sumen 24 punts amb la primera volta, cosa dificil de imaginar a principi de temporada que poguessim tenir aquest coixi, que ens otorgara afrontar la segona volta que comença la setmana que ve amb tranquilitat i confiança, el d’avui no ha sigut un partit gens fácil ja que el rival venien com a 5 classificats, i dins el camp de tot duna ja hem vist que ens ho tindriem que deixar tot per guanyar el partit, ja que es un equip fisicament ben armat amb jugadors que apunten bones maneres, ens ha costat arribar a porteria, peró en la primera ocasió que hem tingut clara hem fet el gol i d’aquesta manera jugar amb més calma i dur es partit més controlat, la segona part es podria dir que hem guardat bastant be sa porteria ja que els mallorquin no han tingut gaires ocasions, noltros hem tingut un parell de xuts, peró el marcador ja no s’ha mogut més, com deiem la setmana que ve comença la segona volta amb un rival molt dificil com son els liders en solitari el Atletic de Balears.
FELICITAM A TOT S’EQUIP PER AQUESTA BRILLANT PRIMERA VOLTA.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com