FUTBOL DE CARRER 2009.

11 diciembre 2009 | Por Redacción | Categoria: FútbolDilluns passat es va celebrar, davall sa carpa de sa plaça es futbol de carrer 2009, en el que van jugar tots els prebenjamins, que entrenen en es poli, van fer partits entre ells, en el que vam poder veure a les futures estrelles del Ferre, ja que van mostrar bones maneres, i sobretot es van divertir molt, també van fer riure els pares, també va ser un exit de participació sa torrada de sobrassada i butifarro.
Moltes gracies a tots, jugadors, entrenadors, arbitre, cuiners, pares i aficionats.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com