SUSPES EL PARTIT FERRE 1 – PENYA ORIENT REGIONAL 1.

19 octubre 2009 | Por Redacción | Categoria: Fútbol

El partit que avui capvespre han jugat fins el minut 97 entre el Ferre i el Penya Orient ha quedat suspès quan el Penya anava a tirar un mes que discutible penal per les multiples queixes de jugadors i aficionats. El partit havia començat molt be per el Ferre que ha fet una bona primera part, haviem tingut un parell de ocasions clares, per part d’en Tomeu Mir fins que en el minut 21 en Nacho ens ha avançat en es marcador i hem continuat controlat es partit fins ben entrada sa segona part que en Lluc ha tingut una altra ocasió bastant clara, el Penya poc a poc anava mes a munt per el partit han tingut un parell d’ocasions també fins que en el minut 92 de partit ens han marcar desprès de dues possibles faltes a un defensa nostre i no ha acabat aqui l’arbitre havia decidit afegir 5 minuts i just quant en passaven 5 ha vingut la jugada mes polemica quant n’hilari ha derribat a un jugador del Penya, i l’arbitre ha pitat penal que ha ences molt els anims dels jugadors que han interpretat que havien empes a n’hilari quant ha ferit es jugador, i de les queixes els arbitres han decidit abandonar el camp i donar es partit per acabat, no sabem quant es fara tirar es penal que hi faltava per xutar.

Informa: DeporteBalear.com. Fuente: clubesportiuferreries.blogspot.com

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com