El pròxim dilluns dia 5 d’octubre començaran les primeres passes per a l’acondicionament de la pista del velòdrom del Palma Arena

1 octubre 2009 | Por Redacción | Categoria: Ciclismo
foto archivo Palma Arena

El pròxim dilluns dia 5 d’octubre començaran les primeres passes per a l’acondicionament de la pista del velòdrom del Palma Arena.

Els treballs principals, que consistiran en escatar la fusta de la pista i reparar el llistons que estan en mal estat, se produiran després dels contactes entre la conselleria d’Esports i Joventut i l’arquitecte i dissenyador de l’anell del velòdrom palmesà, Sander Douma, qui en el seu dia es va comprometre a resoldre les deficiències que pogués tenir la pista.

En aquest sentit, la conselleria d’Esports i Joventut està treballant en dos nivells. A llarg termini es negocia amb els arquitectes i amb la Unió Ciclista Internacional per a homologar la pista. Per altra banda, més a curt termini, com és el cas de les feines d’estacat que comencen dilluns, es treballa perquè la pista estigui en bones condicions i que pugui ser utilitzada pels nostres esportistes tant a nivell professional com amateur.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com