Sense treva! Guerra oberta! Manzano, a l’atac

29 septiembre 2009 | Por Redacción | Categoria: 1ª División, Fútbol
R. Mallorca

Els excel·lents resultats esportius no serveixen per maquillar els enfrontaments interns. Fernando Pons derrota Martí Mingarro i Marcos no serà acomiadat. Manzano critica públicament el conseller delegat

No hi ha treva. Ni acord. Ni bon enteniment. El Reial Mallorca, tot i l’excel·lent inici esportiu, viu ara mateix en un clima de guerra civil, de lluita interna. Quin desastre! Acomiadaments anunciats, llistes negres, mentides, canvis, rectificacions… Hi ha un bon embull. I, a més, Gregorio Manzano, per segona vegada des que començà la temporada, criticà ahir públicament el conseller delegat, Javier Martí Asensio. El director esportiu, Nando Pons, ha guanyat la primera batalla. Marcos Martín de la Fuente no serà acomiadat, malgrat que el consell d’administració ho aprovà i firmà. Pons es va reunir amb Martí Mingarro i va convèncer el propietari de la necessitat que Marcos continuï al club.

Com ho va fer? De moment, és un autèntic misteri, malgrat que des del club s’assegura que Martí Mingarro asseverà que “hem arribat al millor acord possible”. És cert i segur que el conseller delegat Javier Martí Asensio proposà al consell d’administració l’acomiadament de Marcos i ara ha rectificat. Martí Mingarro, propietari i pare de Martí Asensio, ha fet que el conseller delegat canviï de parer. Queda així ben clar que molt convincent degué ser l’argument emprat per Pons.

La decisió ha causat sorpresa entre els membres del consell d’administració. La família Martí Mingarro té la majoria accionarial de la Societat Anònima Esportiva i pot fer i desfer. Ara bé, és estèticament incorrecte aprovar una decisió en el consell d’administració i no executar-la. A més a més, Pons podrà conservar algun dels seus col·laboradors, tot i que la direcció esportiva també patirà retallades.

Manzano, a l’atac

Gregorio Manzano no és tàcticament un entrenador valent, decidit, arriscat. Ben al contrari. Ara bé, el tècnic del Reial Mallorca es llançà ahir a l’atac a Onda Cero. Sense pèls a la llengua, criticà, i molt, el conseller delegat, Javier Martí Asensio. “Mentre els resultats acompanyin tot serà maco, però si no ho fan, les bombes de dins l’armari poden explotar”, va explicar. Manzano es mostrà també molt disgustat pel fet que algunes decisions del club s’han fet públiques abans d’hora. “Les coses s’han de parlar a la cara i no radiar-les, no s’ha de fer enfadar la gent i després cercar-hi solucions”, manifestà el tècnic.

Manzano, malgrat que el conflicte de les primes ja estava teòricament solucionat, tingué unes paraules per al conseller delegat. “Algun il·luminat diu que no s’han de pagar els tècnics fins a final de temporada i això no és així. A més, fa cinc anys que sóc aquí i mai no s’ha produït cap problema respecte a aquesta situació”, assenyalà, i continuà dient que “si hagués volgut tenir content els tècnics hauria estat un gran detall pagar les primes divendres i no a final de mes”. Així, queda clar que el conflicte entre Martí Asensio i la propietat no està tancat. Manzano fou també extremadament crític amb les declaracions del conseller delegat respecte al futur. “Parlar de jugadors, de projecte de l’any que ve, més que un agent estabilitzador és un agent desestabilitzador i el que s’ha de fer és ajudar la plantilla actual. És l’abc del futbol”, acabà significant el tècnic del Reial Mallorca.

Els excel·lents resultats esportius no serveixen per maquillar els enfrontaments interns. Fernando Pons derrota Martí Mingarro i Marcos no serà acomiadat. Manzano critica públicament el conseller delegat

Informa: Deporte Balear.   fuente:    diaridebalears

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com