El conseller Cañellas ha signat un contracte de patrocini amb Pedro Carbonell

24 septiembre 2009 | Por Redacción | Categoria: Fútbol, Otros Deportes
Signatura Carbonell

El conseller d’Esports i Joventut, Mateu Cañellas i l’esportista de Pesca Submarina Pedro Carbonell, han signat un contracte de patrocini entre l’esportista i la Fundació Illesport, corresponent a la temporada 2009 i en funció dels nous criteris de subvenció elaborats des del departament autonòmic.

L’import del patrocini ascendeix a 20.000 euros

Pedro Carbonell, campió del Món de Pesca Submarina per equips a l’any 2008 i 3er classificat al Mundial de Veneçuela 2008 entre d’altres títols, ha explicat que la seva pròxima competició serà el Euroafricà de Pesca Submarina que se celebrarà en Tipasa, Argèlia del 14 al 18 d’octubre.

Una vegada finalitzat l’acte de signatura, el conseller Cañellas i Pedro Carbonell han penjat la fotografia de l’esportista en la galeria d’imatges de campions del món de les Illes Balears, ubicada en un dels passadissos del Palma Arena.

Recuerda si eres entrenador, jugador, directivo de un club o de una federación, o estás relacionado de alguna forma con este maravilloso deporte y te gusta escribir y compartir las novedades y noticias de vuestra actividad deportiva, aquí puedes hacerlo gratuitamente y llegar a toda la comunidad.
deportebalear@gmail.com